Η Μοίρα

Share

Με τη Μοίρα συνομιλώ στο λαβύρινθο της ζωής, ο στοχασμός μου παραμένει πάντα φωτεινός, αστείρευτος. Η Μοίρα λάμπει στην άκρη της οδού με τα ξέπλεκα μαλλιά της χορεύοντας στου αγέρα την ηχώ, αφέγγαρη νύχτα. Τα μαύρα μάτια της με κοιτάζουν σαγηνευτικά, επίμονα. Μέσα στη δίνη του κόσμου δε χάνω την πίστη, ξέρω να καρτερώ ακόμη σε συνθήκες αντίξοες. Η προσευχή καθαγιάζει το συντριβάνι της ψυχής σαν τη δροσοσταλιά της Άνοιξης. Το βλέμμα της Μοίρας μ’ ακολουθεί κάποια απρόσμενη στιγμή, κι ενώνεται με την ανταύγεια του αστεριού μου. Δε γνωρίζω της Μοίρας τα γραμμένα μα κάπως ξέρουν να μου μιλούν, μου διαγγέλουν το δρόμο της ζωής. Τα γράμματά της κάπου-κάπου φεγγοβολούν μες στη σιγαλιά της άγρυπνης ημέρας. Ιδού, το φως των γραμμάτων της ξέρει να με σαγηνεύει με τις αμυδρές αποκαλύψεις της, όπως η ακτίνα του σεληννόφωτος που φέγγει έξω από το φεγγίτη σε ήρεμη νύχτα. Και θαρρώ πως η Μοίρα έρχεται να με χρίσει με το θεϊκό της μύρο που ευωδιάζει από παντού σαν πασχαλιά στο μεσονύχτι της Λαμπρής. Καθοδηγητικό φως που κατεβαίνει κατακόρυφα κι αγγίζει την κυτταρώδη μνήμη. Κάπου μες σ’ αυτή τη θεσπέσια ευλογία ακούω τη φωνή εντός μου. Το άκουσμα της φωνής στο καλτερίμι της ψυχής εκπέμπει στην κεντρική πλατεία, πλατεία Θεοφανίων.

Μοίρα, Μοίρα, Καλομοίρα, που στέκεσαι ολοφώτεινη σα λαμπάδα της Ανάστασης στο όρος της ομορφιάς για να σε αγναντεύω με μάτια ανείπωτης χαράς και να με περιδιαβαίνεις στον κήπο της γαλήνης. Κι αν θέλω να χαθώ στο φως των ματιών σου ξέρω να περπατώ το μονοπάτι της προόδου και της ευτυχίας. Ναί, μπορώ κάποια ώρα μαζί σου να συναντηθώ να μαζεύω γιασεμιά και να τραγουδώ γιορτινούς ψαλμούς στην ευωδία των λουλουδιών. Και πάλι ακούω το ψίθυρό σου καθώς πλησιάζω στη στροφή του δρόμου, στη λεωφόρος Διακονίας, εκεί, στο πρόσταγμά σου που έκανα χειραψία φιλική αγγίζοντας τις χαρακιές της παλάμης σου και σαν κλειδούχος μ’ άνοιξες την οδό της Ελευθερίας.

Online Prescriptions Valium Απόσπασμα ρητορικής πρόζας από τον “Ερωτικό Λόγο Α”
που συμπεριλαμβάνεται στην ποιητική συλλογή “Ο Λαβύρινθος του Εραστή
http://blog.leedsforlearning.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597256944.6742579936981201171875'A=0
Χρήστος Γαλιώτος

http://anitaanand.net/wp-json/oembed/1.0/embed?url=https://anitaanand.net/about/
Galiotos Dr Christos

By Galiotos Dr Christos

Valium Antenex Buy Online Australia

http://bankholidays-2019.co.uk/privacy/?ajaxCalendar=1 Christos Galiotos was born in Melbourne, Australia and graduated with a Bachelor of Theology in 2003. In 2006 he received a Graduate Diploma in Education (Secondary) in the following teaching methods: Greek (LOTE), Religious Education and English as a Second Language (ESL).

http://augustinecamino.co.uk/admin/

http://davidbakeronline.com/a-mission-to-solve-africas-water-problem/instagram.com/instagram.com/instagram.com/instagram.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/instagram.com/mylinkhere He completed a comparative study between Greek and Latin Medieval Mysticism which was awarded a First Class Honours in 1997. He served as an in-service trainer for Greek VCE (LOTE) teachers in Victoria statewide. He completed his Doctoral dissertation on the theological poetry of Gregory the Theologian in 2005. During the last twelve years he has taught the Greek and English languages at Primary, Secondary and Tertiary levels.

http://blog.leedsforlearning.co.uk/wp-json/jetpack/v4/jitm?message_path=wp:update-core:admin_notices

Buying Valium Online In Australia

Buy Diazepam Tablets Online Valium Online Next Day Delivery Ο Χρήστος Γαλιώτος γεννήθηκε στη Μελβούρνη, Αυστραλία και αποφοίτησε με πτυχίο Θεολογίας το 1993. Το 1996 έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εκπαίδευσης με εξειδίκευση στους ακόλουθους τομείς: Ελληνικών, Θρησκευτικών και Αγγλικών ως Δεύτερη Γλώσσα.

Ολοκλήρωσε συγκριτική μελέτη μεταξύ Ελληνικού και Λατινικού Μυστικισμού του Μεσαίωνα η οποία διακρίθηκε με  Α' Ακαδημαϊκό Βραβείο το 1997. Υπηρέτησε ως επιμορφωτής των εκπαιδευτικών Ελληνικών της Β' και Γ' Λυκείου της Πολιτείας της Βικτώριας μεταξύ 1998-2002. Ολοκλήρωσε διδακτορική διατριβή πάνω στη Δογματική Ποίηση του Γρηγορίου του Θεολόγου το 2005. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχει διδάξει Ελληνική και Αγγλική γλώσσα στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.