Share

Buy Diazepam Next Day Delivery Uk Ο  άνθρωπος όταν έρχεται στον κόσμο δεν έχει  επιλογή, γεννιέται γυμνός, με ένα μόνο φύλο, ανήκει  σε μια φυλή, σε μια εποχή που ο ίδιος δεν διάλεξε.  Απ’  την στιγμή που γεννήθηκε το σώμα  αρχίζει  να  φθείρετε, ο νους παρθένος, άγουρος, σα σφουγγάρι απορροφά   ότι  είναι γύρω του, ότι τον δίδασκαν, ακόμα του έδωσαν ένα όνομα, τον βάφτισαν σε μια  θρησκεία, αυτή που  ήθελαν, δεν τον ρώτησαν.

Buy Valium Sydney Αναμένει  κάτι καινούργιο, σα μια ελπίδα στο αύριο, αυτό που ποτέ δεν έρχεται, πάντοτε είναι σήμερα,  η φθορά του χρόνου  τσάκισε το σώμα, χάθηκαν οι φίλοι  αυτοί που μόνο  εντυπωσιαζόταν από το σφρίγος του σώματος. Παρέμεινε ο νους μοναδικός σύντροφός του, έτσι όπως  τον πρωτογνώρισε ‘γυμνό’.

Παρέα λοιπόν πάνε και οι δυο σώμα και νους,  να βρουν ένα υποθετικό νιρβάνα στο μέρος που πρωτάνοιξε τα μάτια του. Ίσως ο νους να βοηθήσει το σώμα, αντλώντας δύναμη από τα περασμένα, όχι δεν τον εντυπωσιάζουν  τα υλιστικά αγαθά, ούτε τα περιττά λούσα, αλλά τον εντυπωσιάζει η ιδέα να ξαναζήσει  σήμερα έτσι ‘γυμνός’  όπως όταν  γεννήθηκε, σε ένα  κόσμο αβίαστο, φυσικό,  να τον γλυκαίνει του τζίτζικα το τιτίβισμα,  των κοτσύφων η λαλιά, το σκούξιμο της κίσσας καθώς κατασπαράζει ένα ώριμο σύκο, των μερμηγκιών οι επιθέσεις, της αράχνης ο ιστός,  των αρουραίων το φοβισμένο βλέμμα ότι ήρθε να τους πάρει τα τόσο χρονών κεκτημένα τους. Στης νύχτας τη σιγαλιά  να κοιτάει εκστατικά τον πολυέλαιο του ουρανού,  να περιμένει να στάξει μια  σταγόνα  γάλα από τα στήθη της Ήρας, αυτής  που αναπαύεται στον γαλαξία της.   Να πέσει κάνα αστέρι,  να κάνει μια ευχή,  να φτιάχνει  θημωνιά  με στάχυα κριθαριού, να μαζεύει αγριολούλουδα να πλέκει στεφάνι του Μάη, σα σουρουπώνει να ακούει του γκιώνη  τη λυπητερή λαλιά, το συνεχές  αλύχτισμα των σκύλων αυτό που φτάνει από κάπου μακριά, τον αντίλαλο των κουδουνιών  κοπαδιών αιγοπροβάτων. Το ξημέρωμα να ξυπνά με του πετεινού τη λαλιά.  Να τον ψήνει η αρμύρα της θάλασσας, να τον μαυρίζει ο ήλιος, να ισκιώνεται κάτω απ’  τα πουρνάρια,  να γεύεται τις ώριμες ρώγες σταφυλιού κι ότι άλλο παράγει ο τόπος. Έτσι  όπως ήταν όταν γεννήθηκε ‘γυμνός’.    Όλα  αυτά τα φυσικά ασήμαντα για άλλους  μικρά πράγματα, είναι αυτά που του χάρισε ο Θεός, ένας Θεός που τα έπλασε  για να  τα μοιράζεται με τον άνθρωπο,  ώστε να τον κάνει να  αισθάνεται ότι  ανήκει στην αγκαλιά της μητέρας γης,  ότι πραγματικά  είναι  γιος της, σ’ αυτή όπου το στερνό φιλί του μια μέρα  θα χαρίσει.

Γαβριήλ Παναγιωσούλης

Buy Diazepam

Order Valium From Mexico Copyright secured by Digiprove © 2010

4 thoughts on “Ο Νοσταλγός, γιος της Γης

 1. Buy Veterinary Diazepam Αγαπητέ μου Γαβριήλ,
  κάθε φορά που θα βάλεις μπρός την μηχανή,
  αυτή την υπέροχη μηχανή του νου,
  ξεκινά και το δικό μας ταξίδι!!!!

  Buy Diazepam Reviews Να είσαι πάντα καλά.

  Σταύρος Θεσσαλονίκη

 2. Αγαπητέ μου Σταύρο,
  Μου προξένησε μεγάλη εντύπωση η φράση σου (Η μηχανή του νου)
  ποτέ μου δεν το είχα σκεφτεί, με ευχαριστεί που συνταξιδεύουμε…
  Ευχαριστώ
  Γαβριήλ

 3. Καλή σου χρονιά αγαπητή μου Υιώτα,
  Νόμιζα ότι είμουν ινκόγνιτο, χάρηκα που μας επισκέφτηκες,
  στην Ωκεανία,
  Τα Νιρβάνα και οι αναμνήσεις μας είναι σαν το αλάτι στο φαγητό.
  Ευχαριστώ
  Γαβριήλ

http://sandshade.com/wp-content/plugins/wp-rocket/assets/js/lazyload/12.0/lazyload.min.js Comments are closed.

http://anitaanand.net/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597262159.4849328994750976562500

http://zaphiro.ch/search/yumiaooa.cn/feed/rss2/

http://weiroch.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597326726.5428659915924072265625

Buying Valium In Australia

Buy Valium From India Online

Valium Pills Online

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/.env

http://davidbakeronline.com/the-versatility-of-prosthetic-hands/instagram.com/twitter.com/instagram.com/twitter.com/instagram.com/instagram.com/mylinkhere

http://birmingham-dolls.co.uk/libby/

Buy Valium Cheap Online

Valium Online Uk

http://sandshade.com/wp-content/uploads/2019/01/return-refund-sandshade-540x222.png

Buy Diazepam Fast Delivery

http://davidbakeronline.com/dancing-against-prejudice/twitter.com/twitter.com/instagram.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/dbthinksmart

http://anitaanand.net/comments/feed/

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597444441.9758360385894775390625

Valium Order Overnight Delivery