Η Εικόνα μας

Share

Νύχτα κάτω από ήλιου φως!
Κι’ η ερημιά των ψυχών παρουσία ολόφωτη.
Αυτόπτης μάρτυρας, του αγέρα ο ήχος·
Βουβάθηκε μετέωρος στην ανησυχία των καιρών.
Κι’ ο ήλιος, με μιαν ανάσα χλόμιασμα·
Να προσπαθεί να ζεστάνει τις ελπίδες του·

Buy Diazepam Uk 10Mg Να αδυνατεί να περιθάλψει την απόγνωση των καρδιών·
Των πληγωμένων εραστών της ζωής·
Των ματωμένων κάμπων των παραθυριών·
Των καρπών που δεν πρόλαβαν να ερωτευτούν·
Των νησιών που δε γεννήθηκαν.

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/wp-config.php~ Πληγές γεμάτοι, κόκκινο στάζοντας οι άνεμοι·
Περιτρέχουν τις υποψίες μας·
Με μια μυρωδιά μίσους να διαποτίζει την άνοιξη.
Περιτρέχουν την άμμο της πλεονεξίας μας·
Με μια εικόνα του καθρέφτη μας να στιγματίζει το όνειρο.

Περιτρέχουν την υπόσταση του ελέους!

-Ποιος, εγώ;

http://zaphiro.ch/2017/10/06/zaphiro-now-partner-sceer-furies/ -Αλίμονο! Το αύριο!!

Buy Veterinary Diazepam Buy Tubs Diazepam © Ιωάννης Παναγάκος

Buy Diazepam Rectal Tubes Copyright secured by Digiprove © 2010

Panagakos Ioannis

By Panagakos Ioannis

Buy Diazepam In Bulk

Online Prescriptions Valium

Valium Cheap Uk Ο Buy Valium Visa Ιωάννης Παναγάκος είναι Έλληνας, απόστρατος αξιωματικός, απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (1971) και της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου, γεννηθείς στην Αθήνα το 1948.

Diazepam Buy Now Έχει δυο παιδιά, το Γρηγόρη, Μηχανολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π, με μεταπτυχιακές σπουδές (Συστήματα Αυτοματισμού και Ρομποτικής – Ε.Μ.Π.), με υποτροφία στις Η.Π.Α. (Μηχανική Ρευστών) και νυν σπουδαστή διδακτορικού με υποτροφία στη Δανία (Κυψέλες Καυσίμων), και την Ευαγγελία, απόφοιτο Φυσικής Καποδιστηρικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία στις Η.Π.Α. (Εφαρμοσμένα Μαθηματικά) και στο ΑΙΤ (Δίκτυα και Επικοινωνίες) και νυν καθηγήτρια Μαθηματικών σε φροντιστήριο προετοιμασίας εισαγωγικών Πανελλαδικών εξετάσεων, είναι δε νυμφευμένος με την Ελένη, το γένος Τσέλιου, από την Νιγρίτα Σερρών.

http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/in/england?ajaxCalendar=1

http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597239626.6134641170501708984375 Ασχολείται με την ποίηση και τη διδασκαλία του σκακιού σε μαθητές. Έχει ιδρύσει τον Αθλητικό Πολιτιστικό Όμιλο ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ του οποίου έχει την τιμή να είναι Πρόεδρος και αμισθί Προπονητής στο σκάκι. Συνέγγραψε δύο σκακιστικά βιβλία («Η Μάχη στα Άσπρα και Μαύρα Τετράγωνα” 1ος και 2ος τόμος – δεύτερη έκδοση), ενώ έχει έτοιμες προς έκδοση, αναζητώντας χορηγό, έξι ποιητικές συλλογές.

Buy Valium Australia Online Έχει χόμπυ τη μουσική και έχει συγγράψει, χωρίς να έχει σπουδάσει ή να γνωρίζει μουσική θεωρία ή κάποιο όργανο, περί τα τριάντα τραγούδια (στίχους, μουσική και … ερμηνεία), ανέκδοτα όλα.

Αγαπάει τον Άνθρωπο, την πατρίδα του, το μέλλον αυτής της γης - τα Ελληνόπουλα – τη γαλανόλευκη, την Ελληνική γλώσσα, την Ελληνική Παιδεία και τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό και έχει τάξει τον εαυτό του στην υπηρεσία, μέχρις αυτοθυσίας, των παραπάνω αξιών – ιδεών.