Share

Ζούμε σε μια εποχή της «ευκολίας». Έτσι θα έλεγαν οι γονείς και οι παππούδες μας. Όλα σχεδόν Valium Canada Online αυτοματοποιημένα. Πατάς ένα κουμπί και πλένεις ένα σωρό από ρούχα. http://anitaanand.net/sophia-book-reviews/evening-standard-review/ Χάθηκε η εποχή που το πλύσιμο στο ρέμα  ή στο ποτάμι ήταν μια Cheap Valium Australia σύναξη χαράς, μια έξοδος, μια επικοινωνία.

Το σιδέρωμα ήταν μια δύσκολη αλλά ρουτινιάρικη διαδικασία. Να κάνεις κάρβουνα, να τα βάλεις στο σιδερένιο σίδερο και κάθε τόσο να το κουνάς πέρα δώθε για να διατηρούνται αναμμένα. Δίπλα ένα τάσι νερό, όπου βουτάς το χέρι και το τινάζεις πάνω στα ρούχα για να σιδερωθούν καλύτερα. Και όλη την ώρα του σιδερώματος να τιτιβίζεις με τα παιδιά σου, με τις γειτόνισσες, να ρουφάς τα απλά νέα της γειτονιάς και της κοινωνίας γενικότερα και να λάμπεις από ηρεμία.

Τώρα αντίθετα το ηλεκτρικό σίδερο μπαίνει στην πρίζα – έχει και αυτόματο ατμό – και Buy Diazepam 2Mg Tablets σύ, εγώ, καθισμένοι, συνήθως,  μπροστά στην τηλεόραση http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597242190.8383250236511230468750 καταπίνουμε απροβλημάτιστα ό,τι άχρηστο έχει να μας σερβίρει, δίπλα σε ένα βουνό από ρούχα που βιαζόμαστε να τα τελειώσουμε γιατί μας περιμένει κι αυτό και το άλλο να κάνουμε.

Buy Diazepam Online Australia Πικρό το τίμημα της ευκολίας και της κούφιας εμμονής για άκρατη κατανάλωση Buy Valium Diazepam 10Mg Uk Ένας κύκλος αγώνα άγχους σε κάθε κύκλο που κάνει το ρολόι.

Κι οι http://zaphiro.ch/?s=shanghaiymca.cn δυνάμεις της άμυνάς μας αδυνατούν ολοένα καθώς νιώθουμε ότι χτίζουμε καθημερινά  http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/ascension-day-2019?ajaxCalendar=1 «γιοφύρια της Άρτας» που μέσα σε λίγο διάστημα γκρεμίζονται και πρέπει πάλι απ’ την αρχή.

Αφήνουμε τη χαρά μας εγκλωβισμένη στο χρόνο, την Valium Order Uk επικοινωνία με τα παιδιά και τους δικούς μας Where Can I Buy Genuine Valium φυλακισμένη στο τικ τακ του ρολογιού μας, που στέκει εκεί σαν κακό αφεντικό των υποχρεώσεών μας που http://blog.leedsforlearning.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597261952.2254889011383056640625 οικειοθελώς υιοθετήσαμε.

Η νίκη στον καθημερινό αγώνα για κολαρισμένα σεντόνια, για πολύπλοκα φαγητά, για ατσαλάκωτα, ατέλειωτα ρούχα, για άψογο ντύσιμο, μαλλί, για τυπική άψυχη και άχρωμη αντιμετώπιση ανθρώπων και καταστάσεων που συμπορεύονται με τη ζωή μας, Buy Diazepam Uk Cheapest η νίκη αυτή πάνω στα υλικά πράγματα που τα κατακτούμε με ευκολία, έτσι νομίζουμε, η νίκη αυτή Order Valium Online δεν είναι ούτε δικαίωση, ούτε http://anitaanand.net//old/profile/register/ επιτυχία.

Ευαγγελία – Αγγελική  Πεχλιβανίδου

2 thoughts on “Απλές σκέψεις… αυτοπροσδιορισμού

 1. Όλοι οι άνθρωποι του Παραδείσου………
  -Στην εποχή της ευκολίας ………Η χαρά εγκλωβισμένη στον χρόνο, την επικοινωνία ,φυλακισμένη στο τικ-τακ του ρολογιού, που στέκει εκεί σαν κακό αφεντικό των υποχρεώσεων μας ………..-Η νίκη πάνω στα υλικά πράγματα……

  Οι απλές σκέψεις αυτοπροσδιορισμου μου έδωσαν το ερέθισμα αγαπητή κυρία Πεχλιβανίδου να αφιερώσω λίγα λόγια στους ανθρώπους του Παραδείσου που κατοικούν και αυτοί στην ίδια γη και εργάζονται πολύ σκληρά για τον επιούσιο ,δεν έχουν καμιά ευκολία, δεν έχουν εγκλωβιστεί στον χρόνο η στις κοινωνικές κάστες και σίγουρα δεν νικούν καθημερινώς την ύλη αφού η ύλη τους παιδεύει.
  Κάποτε η μητέρα μου πριν πολλά χρόνια μου έλεγε ότι τα χρήματα δεν έχουν σταυρό …τα χρήματα της ευκολίας ….όχι αυτά που βγάζει κανείς με τον ιδρώτα του προσώπου του και είναι τίμια .
  Καθημερινοί ήρωες ανάμεσα στους Υλικά δικαιωμένους οι δικοί μου ήρωες οι Άνθρωποι του Παραδείσου που δεν έχουν δικαιωθεί ακόμα .
  Σας ευχαριστώ πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να διαβάσω τις απλές σκέψεις αυτοπροσδιορισμου.

 2. Ένα από τα καλύτερα δημοσιεύματα που έχω διαβάσει.
  Ανθρώπινο, προσγειωμένο κάτω στη γη μας,
  Συγχαρητήρια, κα. Πεχλιβανίδου…
  Γαβριήλ Παναγιωσούλης
  Νέα Υόρκη

  Γράφεις: ” να είμαι καλυβόσπιτο γεμάτο γλυκειά ζεστασιά και ανθρώπινη παρουσία.”

  Είναι αυτό που μας λείπει…

Comments are closed.