Δελτίο καινού

Share

http://davidbakeronline.com/bbc-world-service-default-world-part-2/twitter.com/twitter.com/instagram.com/instagram.com/mylinkhere E Order Valium From Mexico λένη Αρτεμίου Φωτιάδου

Buy Valium 2Mg Γύρω μου οι φωνές όσο πάει και λιγοστεύουν
Oι κραυγές της λύτρωσης
Σιδεροδέσμιες εδώ και χρόνια
Στα μπαούλα με τ’ αχρείαστα προικιά
Ενός υμέναιου καταδικασμένου εν ερήμη
Κανείς πια δεν εκτίθεται στην αμφισβήτηση
Κανείς δεν περπατά καταμεσής του δρόμου
Διαφυλάσσοντας την επανάστασή του
Ανάμεσα στις νοθευμένες αρτηρίες της προσέγγισής μας

…………………………………………………………

Νυχτώνει με τις ίδιες μελωδίες
Απ’ τα ξεκούρδιστα αισθήματά μας
Κλείνουν οι πόρτες των νοικοκυριών
Πίσω απ’ την πλήξη της μοιραίας μας συνύπαρξης
Η απουσία μας μονάχα σέρνεται
Στα πάρκα της αιώνιας άνοιξης
Στους παιχνιδότοπους με σήμα κατάλληλο για ενηλίκους
Κι όχι!
Δεν είμαι απαισιόδοξη
Έχω ακόμα το ραδιόφωνο ανοιχτό στη διαπασών
Προσμένοντας το έκτακτο δελτίο των εκπλήξεων

http://weiroch.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597328885.9171309471130371093750 © E Buy Cheap Bulk Diazepam λένη Αρτεμίου Φωτιάδου

Αρτεμίου-Φωτιάδου Ελένη

By Αρτεμίου-Φωτιάδου Ελένη

http://davidbakeronline.com/category/highlights/page/5/instagram.com/instagram.com/instagram.com/mylinkhere Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο . Είναι  Διευθύντρια Δημοτικής Εκπαίδευσης και έχει κάνει  μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στον κλάδο της Εκπαιδευτικής Διοίκησης.

Buy Diazepam 2Mg Online Ασχολείται  με τη λογοτεχνία καθώς και με το  ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σενάριο . Το 2000 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο για παιδιά με τίτλο « Χρόνος είναι και γυρίζει». Το 2002 κέρδισε το βραβείο του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου για έργο παιδικής σκηνής με το θεατρικό « Buy Diazepam Roche Το γαλάζιο διαμάντι».  Το βιβλίο της « http://firewithoutsmoke.com/portfolios/ghost-recon-wildlands-open-beta/ Στη Λιακαδοχώρα» απέσπασε το 2005 το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας . ΄Εχει διακριθεί σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς,  τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

http://sandshade.com/color/blue/ Ποιήματά της έχουν βραβευτεί από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, από την Πανελλήνια ΄Ενωση Λογοτεχνών, από την ΄Ενωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, από την Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, από τον Ελληνικό Πνευματικό ΄Ομιλο Κυπρίων, από το περιοδικό Κελαινώ και από το Σύλλογο Λόγου Τέχνης και Ελληνικού Πολιτισμού Γερμανίας.

http://anitaanand.net/uncategorized/profiles/

Το 2007 εξέδωσε την ποιητική σύνθεση « http://sandshade.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597257592.8535261154174804687500 Το ταξίδι του ΄Ηλιου στο Φεγγάρι», ενώ το 2010 εξέδωσε την ποιητική σύνθεση « http://augustinecamino.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597237065.1621150970458984375000 Αλεξ-ήνεμος» και την ποιητική συλλογή « Cheap Valium Australia Οι διαδρομές του Αδάμ».

΄Εχει εκδώσει επίσης τα παιδικά βιβλία: « Buy Msj Valium Pill Ο Μπαμπακένιος» , « http://bassenthwaite-reflections.co.uk/ Ο Πρωταθλητής» και « ΄Αρης ο Φεγγάρης».

1 comment

Us Valium Online Comments are closed.