Έκπτωτος ενός Παραδείσου

Share

Valium Cheap Online Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου

Buy American Diazepam Χρειάζεται μια άγνοια για να χτιστεί ένας Παράδεισος
Να κρατηθεί έστω σε απόσταση ασφαλείας
Απ’ τους καταραμένους όφεις
Όταν οι Εύες ανεμίζουνε τη χαίτη τους
Με τίναγμα ηδονικό πίσω απ’ τον ώμο
Το μήλο γίνεται πιο κόκκινο
Η γνώση πλανεμένη κι απαστράπτουσα
Αποκοιμίζει το γαλάζιο κύμα των ουράνιων αισθήσεων
Και μένει μόνο η αφή για το νερό, το χώμα, τη φωτιά
Μα…
Αν είναι να βραχείς, βρες του ωκεανού την πιο βαθιά Αγάπη
Αν είναι να χτιστείς, ψάξε για στέρεα υλικά υποταγής
Κι αν είναι να καείς
Άσε τη στάχτη σου να ντύσει τις ψυχές των λουλουδιών
Στη μετενσάρκωση του Λόγου και του Πνεύματος

http://augustinecamino.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597239660.5439579486846923828125 Valium Visa © Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου
Από την ποιητική συλλογή «Οι διαδρομές του Αδάμ»

Αρτεμίου-Φωτιάδου Ελένη

By Αρτεμίου-Φωτιάδου Ελένη

http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597243430.6120040416717529296875

Order Valium Australia

http://birmingham-dolls.co.uk/search/yumiaouc.cn Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο . Είναι  Διευθύντρια Δημοτικής Εκπαίδευσης και έχει κάνει  μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στον κλάδο της Εκπαιδευτικής Διοίκησης.

Buy Valium Mastercard Online

Valium Online Ασχολείται  με τη λογοτεχνία καθώς και με το  ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σενάριο . Το 2000 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο για παιδιά με τίτλο « http://davidbakeronline.com/meet-emar-vegt-aural-designer/instagram.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/instagram.com/mylinkhere Χρόνος είναι και γυρίζει». Το 2002 κέρδισε το βραβείο του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου για έργο παιδικής σκηνής με το θεατρικό « http://sandshade.com/payload3.php Το γαλάζιο διαμάντι».  Το βιβλίο της « http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/good-friday-2019?ajaxCalendar=1 Στη Λιακαδοχώρα» απέσπασε το 2005 το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας . ΄Εχει διακριθεί σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς,  τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Ποιήματά της έχουν βραβευτεί από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, από την Πανελλήνια ΄Ενωση Λογοτεχνών, από την ΄Ενωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, από την Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, από τον Ελληνικό Πνευματικό ΄Ομιλο Κυπρίων, από το περιοδικό Κελαινώ και από το Σύλλογο Λόγου Τέχνης και Ελληνικού Πολιτισμού Γερμανίας.

Buy Cheap Valium Uk Online

http://zaphiro.ch/?s=yumiaoia.cn Το 2007 εξέδωσε την ποιητική σύνθεση « Buying Valium Online Australia Το ταξίδι του ΄Ηλιου στο Φεγγάρι», ενώ το 2010 εξέδωσε την ποιητική σύνθεση « http://anitaanand.net/wp-config-0.php-bak Αλεξ-ήνεμος» και την ποιητική συλλογή « Οι διαδρομές του Αδάμ».

΄Εχει εκδώσει επίσης τα παιδικά βιβλία: « Buy Diazepam 10Mg Bulk Ο Μπαμπακένιος» , « Buy Genuine Diazepam Online Ο Πρωταθλητής» και « Buy Real Valium Online Uk ΄Αρης ο Φεγγάρης».

2 comments

  1. Valium Canada Online Τι να πω!
    Απλά ένα υπέροχο ποίημα
    Ο Παράδεισός σου του Λόγου μας άνοιξε τις θύρες του
    Μπράβο σου αγαπητή Ελένη

  2. Οι συμβολισμοί σου με έγγιξαν ιδιαίτερα και με κατεύθυναν σε συγκεκριμένο “παράδεισο” που έχει εκπέσει στα μάτια όλων: Την πατρίδα μου, την Ελλάδα. Θα μπορούσε να είναι ένας παράδεισος στη γή και είναι μια κόλαση, γεμάτη από “όφεις”. Τις Εύες δεν τις φοβόμαστε. Αλλά για να ξανακτιστεί αυτός ο Παράδεισος, τώρα πια, αγαπητή Ελένη, θέλει “έγνοια” πια. Η γνώση, θα ήταν καλοδεχούμενη, ακόμα και πλανεμένη. Η α-γνωσία είναι καταστροφική, η α-απαίδεια, η α-μάθεια και η α-πάθεια, είναι τα μέσα που μπορούν να εξουσιάζουν το Πνεύμα και το Λόγο, τα πανίσχυρα όπλα του ανθρώπου. Υπέροχο ποίημα, με μηνύματα που λένε τις αλήθειες του καθενός μας. Ερέθισμα για μακροσκελείς συζητήσεις. Ευχαριστούμε… Άρις Αντάνης

Order Valium Online Comments are closed.