Ιούλιος Νοτίου Ημισφαιρίου

Share

Valium Where Can I Buy http://bassenthwaite-reflections.co.uk/test/wp-admin/setup-config.php E http://davidbakeronline.com/the-illusionists/instagram.com/mylinkhere λένη Αρτεμίου Φωτιάδου

Kυνηγημένα απ’ τον άνεμο πουλιά
Σκόρπια πετάγματα
Κελαηδήματα που πνίγηκαν στην πρώτη νότα
Από ανάγκη επαλήθευσης του φόβου
Ιούλιος νοτίου ημισφαιρίου
Παγωμένες μέρες κάτω απ΄τη λάβα του θανάτου
Κι ένα στρατός από όνειρα
Με πληγιασμένα μέλη, καψαλισμένα φτερά
Κατηφορίζει χέρι χέρι το γυμνωμένο  Πενταδάχτυλο
Στον κάμπο τρέχει της Μεσαριάς
Με τους νεκρούς ποιητές
Σήμερα είναι μια μέρα δίχως στίχους
Παιδιά με τα κατάλευκα μαλλιά
Με  χαρακιές του άδικου καιρού
Γεννιούνται στα μαιευτήρια
Της προδομένης θάλασσας
Μάνα καμιά να τα θηλάσει
Εξόν από μια γριά εγκαρτέρηση
Με γάλα λίγο και πικρό
Μα και με τούτο ακόμα δένει σιγά σιγά ο καιρός
Μπαλώνονται από ανάγκη
Οι κουρασμένοι χτύποι της καρδιάς
Κι ο ΄Ηλιος ξαναβουτά
Καταμεσής της προσμονής μας
Σαν αυτοκράτορας λαοφιλής
Που εξουσιάζει αναντίρρητα
Τους πιστούς του υπηκόους

© E λένη Αρτεμίου Φωτιάδου
Κύπρος 2010

Αρτεμίου-Φωτιάδου Ελένη

By Αρτεμίου-Φωτιάδου Ελένη

Buy Valium 5Mg Online

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/tag/credit-score Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο . Είναι  Διευθύντρια Δημοτικής Εκπαίδευσης και έχει κάνει  μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στον κλάδο της Εκπαιδευτικής Διοίκησης.

http://davidbakeronline.com/bbc-world-service-the-why-factor-news/twitter.com/instagram.com/twitter.com/instagram.com/twitter.com/instagram.com/mylinkhere Ασχολείται  με τη λογοτεχνία καθώς και με το  ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σενάριο . Το 2000 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο για παιδιά με τίτλο « Buy Cheap Bulk Diazepam Χρόνος είναι και γυρίζει». Το 2002 κέρδισε το βραβείο του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου για έργο παιδικής σκηνής με το θεατρικό « Buy Diazepam Cod Το γαλάζιο διαμάντι».  Το βιβλίο της « Buy Valium Sweden Στη Λιακαδοχώρα» απέσπασε το 2005 το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας . ΄Εχει διακριθεί σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς,  τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Ποιήματά της έχουν βραβευτεί από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, από την Πανελλήνια ΄Ενωση Λογοτεχνών, από την ΄Ενωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, από την Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, από τον Ελληνικό Πνευματικό ΄Ομιλο Κυπρίων, από το περιοδικό Κελαινώ και από το Σύλλογο Λόγου Τέχνης και Ελληνικού Πολιτισμού Γερμανίας.

http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597240199.5460529327392578125000 Το 2007 εξέδωσε την ποιητική σύνθεση « Το ταξίδι του ΄Ηλιου στο Φεγγάρι», ενώ το 2010 εξέδωσε την ποιητική σύνθεση « Buy Diazepam 20 Mg Αλεξ-ήνεμος» και την ποιητική συλλογή « Order Valium Online Canada Οι διαδρομές του Αδάμ».

΄Εχει εκδώσει επίσης τα παιδικά βιβλία: « http://zaphiro.ch/2017/10/06/zaphiro-at-the-european-utility-week Ο Μπαμπακένιος» , « Ο Πρωταθλητής» και « ΄Αρης ο Φεγγάρης».

1 comment

  1. Ordering Valium Online Australia …από τα λίγα ποιηματά σου που έχω διαβάσει, αυτό ίσως είναι ένα από τα καλύτερά σου, Ελένη!
    Δυνατές εικόνες, δυνατότερα συναισθήματα, πόνος βαθύς, κατασταλαγμένος… πετάγματα του νου που “δαγκώνουν” τον αναγνώστη.

    Valium Where To Buy In The Uk Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σου. Θα με βρεις στην “Αστοριανή”, αν το θέλεις.
    Να είσαι καλά,
    Υιώτα Στρατή, Νέα Υόρκη

Purchase Valium Comments are closed.