Share

http://sandshade.com/contact-us/?cf_su=1 Αλέκος Αγγελίδης

Buy Herbal Valium  

Buy Cheap Valium Online Australia Η παραποίηση μιας ιστορικής αλήθειας, είτε γίνεται εσκεμμένα είτε από άγνοια, οδηγεί σε λανθασμένα και πολλές φορές όλως αντίθετα συμπεράσματα. Δεν συμβάλλει καθόλου στη σωστή εκτίμηση των γεγονότων και οδηγεί στην άντληση εσφαλμένων και αντίθετων διδαγμάτων απ’ το ιστορικό μας παρελθόν. Τέτοιες λοιπόν διαστρευλώσεις καθιστούν το χθες επιζήμιο για το σήμερα και επικίνδυνο για το αύριο, είτε αυτές γίνονται από άγνοια, είτε από κακή πρόθεση.

Where Can I Buy Real Valium Online Είναι φυσικό λοιπόν μια διαπίστωση παραποιημένης ή διαστρευλωμένης ιστορικής αλήθειας να ενοχλεί και πολλές φορές να εξοργίζει, όχι μόνο κάθε μελετητή της Ιστορίας αλλά και κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο.

Valium Prescription Online Μια τέτοια παραποίηση ιστορικής αλήθειας κάνει και ο κύριος Γαζουλέας, σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής στο βιβλιαράκι του ‘’Χρονικό 1976’’ σ’ ό,τι αφορά το στρατηγό Γ. Γρίβα και την οργάνωσή του, την περιβόητη ‘’Χ’’ στη διάρκεια της κατοχής.

http://blog.leedsforlearning.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597276265.0512349605560302734375' Στο βιβλιαράκι αυτό, με έκπληξή μου διάβασα τα όσα γράφονται στη σελίδα 68 για τον Γ. Γρίβα. Προς το τέλος της σελίδας αυτής αναγράφεται:

‘’Στην κατοχή ο Γ. Γρίβας είχε οργανώσει την μαχητική οργάνωση Χ, που τεράστιες προσέφερε υπηρεσίες στον εθνικό αγώνα . . .’’

Buy Diazepam Online Belfast Δεν πιστεύω ο γράφων τ’ ανωτέρω να σοβαρολογεί. Επίσης, δεν ξέρω τι ηλικία είχε τότε ο κύριος Γαζουλέας, τον οποίο ουδέποτε συνάντησα, πότε πήγε στην Αμερική και αν τον καιρό της κατοχής έμενε στην Ελλάδα. Φαίνεται, μάλλον, πως δε θα ήταν στην Ελλάδα ή κι αν ήταν δε θα έζησε τα γεγονότα από κοντά ή μάλλον δε θα τα έζησε καθόλου.

Buy Diazepam Online Uk Blue Haze Για την αποκατάσταση, λοιπόν, της αλήθειας, όσον αφορά τη δράση του Γρίβα εκείνη την περίοδο, αντί άλλων στοιχείων θα περιοριστώ να αναφερθώ μόνο σε Άγγλους και αγγλόφωνους συγγραφείς και τούτο για λόγους ευνόητους.

Ο συνταγματάρχης C.M. Woodhouse στο βιβλίο του ‘’Modern Greece – A Short History’’ και στη σελίδα 245 γράφει: ‘’Τα τελευταία χρόνια λέγεται ότι ο Γρίβας υπήρξε αρχηγός αντιστασιακής οργάνωσης τον καιρό της κατοχής και ότι τύγχανε της επίσημης Βρετανικής υποστήριξης. Η περίπτωσή του είναι τυπική και μια από τις πολλές. Πράκτορες των μυστικών βρετανικών υπηρεσιών έρχονταν σε επαφή με πολλούς αργόσχολους αξιωματικούς στην Αθήνα και τους προέτρεπαν να βγουν στο βουνό. Αλλά ο Γρίβας δεν ήταν μεταξύ εκείνων που ανταποκρίθηκαν. Απεναντίας, περέμεινε αδρανής ως τους τελευταίους μήνες της γερμανικής κατοχής, οπότε και οργάνωσε μια σπείρα κακοποιών (A Gang Of Thugs) με το όνομα Χ.’’

Και συνεχίζει παρακάτω στη σελίδα 272. ‘’Ο συνταγματάρχης Γρίβας έπαιξε μικρό και κακόφημο ρόλο κατά τις τελευταίες μέρες της γερμανικής κατοχής . . .’’

Buy Genuine Diazepam Uk Επίσης, ο ίδιος συγγραφέας στο βιβλίο του ‘’The Apple οf Discord’’ και στη σελίδα 57 γράφει: ‘’. . . στην πραγματικότητα το όνομά της (της οργάνωσης Χ) ήταν άγνωστο ακόμα και λίγο πριν φύγουν οι Γερμανοί. Αλλά και τότε πάλι το όνομα αυτό δεν σήμαινε τίποτα που να έχει σχέση με την Αντίσταση. Μόνο στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια απόκτησε μια ορισμένη σημασία. Την απαίσια σημασία μιας Κου Κλουξ Κλαν. Και επομένως η οργάνωση αυτή δεν έχει θέση σ’ αυτή την αναφορά.’’. (Δηλαδή στην αναφορά που κάνει ο συγγραφέας σχετικά με τις διάφορες κατηγορίεςς αντιστασιακών οργανώσεων στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κατοχής).

Και για όσους δεν γνωρίζουν για τον C.M.Woodhouse αναφέρω εδώ τι γράφει ο D.G. Kousoulas στο βιβλίο του ‘’Modern Greece – Profile of A Nation’’ N.Y. 1974 και στη σελίδα 207.

http://anitaanand.net/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597386427.2545509338378906250000 Ο συνταγματάρχης C.M. Woodhouse, λέει ο Mr. Kousoulas, έφτασε στα βουνά της Ελλάδας το Νοέμβριο του 1942, σταλμένος απ’ το Αγγλικό Στρατηγείο Μέσης Ανατολής και υπηρέτησε σαν βοηθός του αντιπροσώπου του Γενικού Στρατηγείου του Καΐρου στην Ελλάδα Ταξιάρχου Myers. Ο  Woodhouse τον Ιανουάριο του 1943 κι ύστερα από εντολή του Καΐρου αντικατέστησε τον Ταξίαρχο Myers, τον οποίο ανακάλεσε το Βρετανικό Στρατηγελίο στην Αίγυπτο, γιατί τον θεώρησε σαν πολύ συμπαθούντα προς τις αρχές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597243412.7858300209045410156250 Νομίζω πως αυτά και μόνον αρκούν για να αποδώσουν την πραγματικότητα και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

http://firewithoutsmoke.com/portfolios/fifa-online-4-volta/

http://blog.leedsforlearning.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597255106.1852669715881347656250

http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/mothering-sunday-2019/?ajaxCalendar=1

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/tag/financial-trouble/feed/