Φεβρουάριος

Share

Valium Buy Canada http://davidbakeronline.com/author/admin/page/2/instagram.com/instagram.com/instagram.com/mylinkhere Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου

Η άνοιξη που πρόσμενες επαναπαύτηκε
Στις μυγδαλιές ενός ήπιου Φεβρουάριου
Στα λίγα  άνθη μιας ανυπόμονης νύμφης των καιρών
Στην καρτερία ενός μικρού χελιδονιού
Που ετοίμαζε το πέταγμά του
Για τα μικρά, ερωτικά φιλήματα
Ενός φιλόξενου ουρανού
Και τώρα λες θα ζήσεις με το λίγο των αισθήσεων
Με το πολύ των παραισθήσεων
Απενεργοποιημένοι χειμώνες θα κρατάν
Σ’  αναμονή τα πράσινα φωνήεντα των στίχων σου
Τα σέπαλα και πέταλα της μυστικής σου Βαβυλώνας

http://anitaanand.net/ Μα εσύ
Κράτα ζεστή την ύπαρξή σου κάτω απ΄τον ύπνο του Γαλάζιου
Του κόσμου οι κύκλοι αρχίζουν και τελειώνουν
Σε σημεία απροσδιόριστα

Cheap Valium Online Μεμβράνες διαπερατές
Διαφυλάσσουν τη συνέχεια των ανοικτών μας ακροάσεων
Με τις φωνές του Σύμπαντος
Κοιμήσου, αλλά τόσο μόνο
‘Οσο για ν’ αντικρίσεις με καινούριες ίριδες
Του ΄Ηλιου την κατάβαση
Στις μαρμαρένιες κρήνες του αστείρευτου
Του ζωοδόχου νάματος

Buy Msj Valium Online Order Valium Online India Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου Buy Valium Walgreens
Κύπρος

Αρτεμίου-Φωτιάδου Ελένη

By Αρτεμίου-Φωτιάδου Ελένη

Ordering Valium

Generic Valium Online Uk

Real Valium Online Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο . Είναι  Διευθύντρια Δημοτικής Εκπαίδευσης και έχει κάνει  μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στον κλάδο της Εκπαιδευτικής Διοίκησης.

Order Valium Europe

Ασχολείται  με τη λογοτεχνία καθώς και με το  ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σενάριο . Το 2000 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο για παιδιά με τίτλο « Χρόνος είναι και γυρίζει». Το 2002 κέρδισε το βραβείο του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου για έργο παιδικής σκηνής με το θεατρικό « http://weiroch.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597271668.6342859268188476562500 Το γαλάζιο διαμάντι».  Το βιβλίο της « http://blogs.keshokenya.org/lemic-at-segal-family-foundation/ Στη Λιακαδοχώρα» απέσπασε το 2005 το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας . ΄Εχει διακριθεί σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς,  τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

http://bankholidays-2019.co.uk/terms?ajaxCalendar=1

Buy Diazepam Usa Ποιήματά της έχουν βραβευτεί από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Παιδικού Νεανικού Βιβλίου, από την Πανελλήνια ΄Ενωση Λογοτεχνών, από την ΄Ενωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, από την Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, από τον Ελληνικό Πνευματικό ΄Ομιλο Κυπρίων, από το περιοδικό Κελαινώ και από το Σύλλογο Λόγου Τέχνης και Ελληνικού Πολιτισμού Γερμανίας.

Buy Diazepam Tablets Το 2007 εξέδωσε την ποιητική σύνθεση « Το ταξίδι του ΄Ηλιου στο Φεγγάρι», ενώ το 2010 εξέδωσε την ποιητική σύνθεση « Buy Diazepam Usa Αλεξ-ήνεμος» και την ποιητική συλλογή « Οι διαδρομές του Αδάμ».

΄Εχει εκδώσει επίσης τα παιδικά βιβλία: « http://blog.leedsforlearning.co.uk/tag/inclusion/ Ο Μπαμπακένιος» , « http://bassenthwaite-reflections.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597343622.1342270374298095703125 Ο Πρωταθλητής» και « ΄Αρης ο Φεγγάρης».

2 comments

  1. Can You Order Valium Online Αγαπητή μου Κυρία, το “leave a reply”, δεν πρέπει να ισχύει για σας. Εσείς δεν γράφετε στίχους. Κατά την αυστηρά υποκειμενική, ταπεινή και ζηλιάρα άποψή μου, εσείς είστε μία ποιήτρια. Αν δεν αφήνω … “reply”, κάθε φορά, αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι δεν μου άρεσε. Να σας πω την αλήθεια, με την καλώς εννοούμενη ζήλεια ( όχι φθόνο, εννοείται)παρακαλάω να βρω κάτι που να μη μου αρέσει για να σας το πω, αλλά μέχρι στιγμής, δεν το έχω καταφέρει. Αλλά… πού θα μου πάει! Δεν θα μου γλυτώσετε στο τέλος… Θερμά συγχαρητήρια. Αν είναι από κάποια έκδοσή σας ή αν τα εκδόσετε θα μας πείτε πού θα τα βρούμε στην Ελλάδα. Τα μέλη της Διασπορικής είναι πολύ αξιόλογοι
    λογοτέχνες. Να έχετε υγεία. Με τιμή και ευχές, Άρις Αντάνης

    1. http://augustinecamino.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597292335.4246990680694580078125 Σας ευχαριστώ!! Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα το γεγονός ότι αποδέχεστε με αυτό τον τρόπο την ποίησή μου. Κι εύχομαι να βρείτε κάτι που να μη σας αρέσει, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα με προβληματίσετε και θα με βοηθήσετε να γίνω καλύτερη. Μόνο ένα από τα ποιήματα που έχω αναρτήσει βρίσκεται σε έκδοση. Είναι το ποίημα “΄Εκπτωτος ενός παραδείσου ” και βρίσκεται στη συλλογή ” Οι διαδρομές του Αδάμ”, που έχει εκδοθεί το 2010. Το 2010 επίσης εξέδωσα την ποιητική σύνθεση ” Αλεξ-ήνεμος”, που έχει να κάνει με τη σημερινή κατάσταση στην Κύπρο. Θεού θέλοντος, ετοιμάζεται η επόμενη ποιητική συλλογή τέλος του 2011 , αρχές του 2012. Δε γνωρίζω αν υπάρχουν στην Ελλάδα τα βιβλία αυτά, θα μπορούσα , όμως, να σας τα στείλω, αν το επιθυμείτε, στην προσωπική σας διεύθυνση. Χαίρομαι ειλικρινά για την επικοινωνία που έχω μέσω της Διασπορικής με σας και με άλλους, τόσο αξιόλογους λογοτέχνες. Εύχομαι καλή δημιουργική συνέχεια. Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου

http://firewithoutsmoke.com/guanli/login.php Comments are closed.