Σημειωμένες Διαφάνειες

Share

Valium Online Uk Ανάμεσα στο σκότος της οδύνης
τα βήματά σου έζησα
αυτά μου είπες
είν’ το προζύμι της ανάστασης

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/tos-privacy/ 13

Valium Online Overnight Delivery Κάθομαι στον πάγκο, μαζί με άλλους, περιμένοντας τη σειρά μου
να με φωνάξουν, στη γιορτή της αποκάλυψης, όπως μου είπαν.

14

Αίφνης, σηκώθηκε ένας συμπαθητικός αέρας, για μας, από τα δυτικά
της γαλάζιας Ηλιούπολης, πάνε κι έρχονται ανεμοδαρμένα πρόσωπα,
άλλα με ήρεμη ματιά, και άλλα με αγριεμένη όψη, κακής διάθεσης.

15

Buying Valium Online Uk Legal Πάντως, όποιον και να ρώτησα, κανείς δεν ήξερε να μου πει, γιατί μας κάλεσαν, σ’ αυτόν τον αλλιώτικο τόπο.

16

Απέναντι στον κήπο της ευκρασίας, (όχι μόνο των ανθέων, αλλά και άλλης άγνωστης λαμπρότητας), στέκεται ένας πλανόδιος οργανοπαίχτης, που ποτέ μου, δεν τον φαντάστηκα, έτσι όπως έπαιζε την κιθάρα του επιδέξια, κι ας ήταν μονόχειρας.

http://davidbakeronline.com/cbn-brazil-radio-emotional-intelligence-at-work/twitter.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/dbthinksmart 17

Συλλογιέμαι λοιπόν, σε πόσο ύψος, μπορεί να φτάσει το ανάστημά του ο άνθρωπος, μέσα από τα χτυπήματα που το προσφέρει με αγάπη, η καλομοίρα του;

18

Buy Diazepam Online Australia Σήμερα, που αρχίζουν τα πανηγύρια του ωραίου κόσμου, με όλα τα πορφυρά όργανα, της καρδιάς, και της καλής ελπίδας, μου φώναξαν τ’ όνομά μου, με το μεγάφωνο, (λες και είμαι κουφός) και μούδειξαν το ποστάλι του ταξιδιού μου, βιάσου φιλάδελφέ μου, είπαν, σφυρίζει να σε πάρει, η Πολύμνια.

Χειμώνας Αντιποδικός

http://zaphiro.ch/2018/11/ http://birmingham-dolls.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597267441.2391169071197509765625 Νίκος Α. Νομικός

NNomikos

By NNomikos

Buy 1000 Valium Online O Νίκος Νομικός γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1934. Φοίτησε στο γαλλικό γυμνάσιο του Αγίου Μάρκου, όπου σπούδασε και ζωγραφική, μαθητεύοντας κοντά στον Αλεξανδρινό ζωγράφο Γ. Γώγο και τον καθηγητή Καλών Τεχνών J. Rouvrier. Στη συνέχεια σπούδασε σχεδιαστής μηχανικός στην Τεχνική Σχολή Αλεξάνδρειας. Συνέχισε τις σπουδές του στην Αθήνα, όπου εγκαταστάθηκε το 1960. Αποφοίτησε ως μηχανολόγος υπομηχανικός από τη Δημόσια Τεχνική Σχολή Αθηνών. Το 1965 μετανάστευσε στη Μελβούρνη όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά του.

Έλκει την καταγωγή του από τη Χίο, όπου έζησε μεγάλο χρονικό διάστημα ανάμεσα στα έτη 1960-1965 και εξακολουθεί να διατηρεί στενούς δεσμούς με το νησί, όπου εξακολουθούν να ζουν μόνιμα συγγενείς του.

O Νίκος Νομικός ασχολήθηκε συστηματικά με την ποίηση, εκδίδοντας συνολικά επτά ποιητικές συλλογές. Τα περισσότερα έργα του εκδόθηκαν στη Μελβούρνη και τη Θεσσαλονίκη. Πολλά ποιήματά του δημοσιεύτηκαν σε διάφορα περιοδικά, με το έργο του να έχει συμπεριληφθεί σε διάφορες Ανθολογίες.

Εκτός από την ποίηση, έχει ασχοληθεί με τη ζωγραφική και το σχέδιο. Πολλοί πίνακές του κοσμούν σελίδες περιοδικών και εξώφυλλα βιβλίων.