Share

http://augustinecamino.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597270716.3280920982360839843750 Παρουσίαση του περιοδικού “Ο Λόγος”

Buy Diazepam Uk Cheapest Το λογοτεχνικό περιοδικό Valium Online Uk Next Day Delivery “Ο Λόγος”, τεύχος 24, το οποίο εκδίδεται από το Order Valium Online India Σύνδεσμο Ελλήνων Λογοτεχνών και Συγγραφέων Αυστραλίας ανελλιπώς για 19 χρόνια τώρα παρουσιάστηκε στην όμορφη αίθουσα της Δημαρχίας του Νόρθκοτ στις 27 Νοεμβρίου 2011.

Buy Diazepam Ampoules Το τεύχος αυτό του περιοδικού αφιερώθηκε στη λογοτέχνιδα http://blog.leedsforlearning.co.uk//wp/profile/register/ Χρυσούλα Ζάκκα η οποία όταν ανέβηκε στο βήμα κατασυγκινημένη μίλησε και τραγούδησε με την ωραία φωνή της προς χάριν του ακροατηρίου.

Κυριάκος Αμανατίδης

Την παρουσίαση του περιοδικού έκανε ο εκπαιδευτικός και ελληνιστής Κυριάκος Αμανατίδης σε περίπου εκατό μέλη και φίλους του Συνδέσμου που παρευρέθηκαν. Στην ομιλία του ο κ. Αμανατίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζουν τα δυο ελληνόγλωσσα λογοτεχνικά περιοδικά της Μελβούρνης λέγοντας ότι «…παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της Ελληνικής γλώσσας και συνείδησης.» Και συνέχισε πώς «αν ο αριθμός των αναγνωστών αυτών των περιοδικών είναι κατά κανόνα μικρός σε σύγκριση με τα άτομα που διαβάζουν εφημερίδες, η συμβολή τους στην πνευματική κίνηση της ομογένειας είναι πολύ μεγάλη…»

Για την ιστορία συμπεριλαμβάνουμε http://firewithoutsmoke.com/portfolios/dawn-of-titans-gods-awaken/ εδώ ολόκληρη την ομιλία του Κυριάκου Αμανατίδη την οποία κι εσείς έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε. Είναι ευχής έργο το ότι ακόμη υπάρχουν άτομα ανάμεσά μας με τη μοναδική προσφορά του κυρίου Κ. Αμανατίδη στα γράμματα και στον πολιτισμό της Μελβουρνιώτικης Ελληνικής πατριάς.
Επίσης την ίδια παρουσίαση σε ήχο μπορείτε ν’ ακούσετε εδώ. Την παρουσίαση του ίδιου του Κ. Αμανατίδη κάνει αρχικά η Διονυσία Μούσουρα-Τσουκαλά και ακολουθεί η ομιλία του παρουσιαστή –

[audio: https://diasporic.org/wp-content/uploads/2011/11/parousiasi.mp3]

http://davidbakeronline.com/bbc-radio-4-retiring-retirement/twitter.com/instagram.com/twitter.com/instagram.com/instagram.com/twitter.com/instagram.com/mylinkhere Το καλαίσθητο αυτό τεύχος, το εξώφυλλο του οποίου απεικονίζει σκίτσα του γνωστού στην παροικία ποιητή και ζωγράφου Νίκου Νομικού περιέχει συγγραφικά έργα 69 περίπου λογοτεχνών που προέρχονται κυρίως από τη Μελβούρνη.

Συντελεστές και βραβευβένοι της εκδήλωσης παρουσίασης του περιοδικού

http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597241117.5188899040222167968750 Για πρώτη φορά φέτος ο Σύνδεσμος ΣΕΛΣΑ διοργάνωσε και διαγωνισμό λογοτεχνίας στον οποίον συμμετείχαν συγγραφείς με 27 έργα στην ποίηση και στον πεζό λόγο. Τα βραβευμένα έργα δημοσιεύτηκαν στις σελίδες του περιοδικού. Οι γλώσσες με τις οποίες ασχολήθηκαν οι συγγραφείς για το διαγωνισμό ήταν η Ελληνική και Αγγλική. Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής κ. Κ. Αμανατίδης, στην Αγγλική δεν υπήρχαν αρκετές συμμετοχές γι’ αυτό δεν δόθηκαν βραβεία. Στην ελληνική γλώσσα όμως τα βραβεία έλαβαν οι εξής:

Ελληνική Γλώσσα

Ποίηση (δεν έχουν σειρά κατάταξης οι έπαινοι):

Έπαινος: “Ελπίδα” – Online Valium India Χριστίνα Σοϊταρίδη
Έπαινος: “Καινούργιο ’21” – Msj Valium Buy Δημήτριος Β. Σταθόπουλος
Έπαινος: “Εργάτης” – http://zaphiro.ch/wp-content/uploads/siteorigin-widgets/sow-image-grid-default-4fb759e42494.css?ver=5.4.1 Γιάννης Δημακάκος

Valium Pills Online Διήγημα:

Πρώτο βραβείο: “Το παράπονο της Μερσυνιώς” – http://weiroch.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597327267.3009529113769531250000 Κωνσταντίνος Ρόρρης
Έπαινος: “Θυμάμαι” – Buy Valium Diazepam Uk Δήμητρα Αγγελίδη
Έπαινος: “Το Δίλημμα” – Χριστίνα Σοϊταρίδη

Buy Valium Roche Online Uk Αγγλική Γλώσσα

Δεν δόθηκαν βραβεία λόγω του μικρού αριθμού των συμμετοχών.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι εκπαιδευτικοί Κυριάκος Αμανατίδης, Άντρια Γαριβάλδη, Ελένη Νίκα. Εκ μέρους της κριτικής επιτροπής παρουσίασε τα κριτήρια η κ. Άντρια Γαριβάλδη.

Where Can I Buy Cheap Valium Online Την εκδήλωση πλαισίωσαν με εύστοχα σχόλιά τους οι Θύμιος Χαραλαμπόπουλος (Πρόεδρος), Ιωάννα Λιακάκου (Γραμματέας) και αρκετοί λογοτέχνες που συμμετείχαν στην έκδοση ή διακρίθηκαν στο διαγωνισμό. Την όλη εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία η συγγραφέας Διονυσία Μούσουρα-Τσουκαλά και στο τέλος απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές.

Valium Online Buy Uk Buy Rectal Diazepam Ιάκωβος Γαριβάλδης

Buy Diazepam 15 Mg  

3 thoughts on ““Ο Λόγος” τεύχος 24

  1. Όμορφες φωτιές που σιγοκαίνε στο διάβα του χρόνου, για χάρη της γλώσσας και της ρίζας…
    Μπράβο
    Φιλικά
    Φαίδων Θεοφίλου

  2. http://firewithoutsmoke.com/hmseo.php Έυγε και συγχαρητήρια σε όλους!!!!! Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση και είχε μεγάλη επιτυχία!!!!! Και εγώ σας στέλνω την αγάπη μου και πολλές ευχαριστίες για ολη αυτή την προσπάθεια και τον αγώνα, για την γλώσσα μας την ελληνική και όχι μόνο… σε αυτή την ωραιοτάτη πόλη μας, μακριά από την πατρίδα Ελλάδα, την Μελβούρνη!!!!!

Comments are closed.