Share

Valium Purchasing Του Buy Ardin Diazepam Δημήτρη Καραλή

[stextbox id=”custom”]Όταν η ανθρωπότητα μπορέσει να δει και να γνωρίσει την αλήθεια
ότι η ψυχική ανάπτυξη εξαρτάται πολύ κι απ’ τη σωματική ανάπτυξη,
Τότε μόνο και όχι νωρίτερα, όλες οι παλιές πλάνες θα πεθάνουν και η
αλήθεια ένδοξα θα ενθρονιστεί για την σωτηρία της ανθρωπότητας.[/stextbox]

Η αρετή, μεγαλοψυχία και αγάπη, λέει Ο Πλάτωνας, είναι προϊόντα είδους καλής υγείας. Είναι ο καρπός του υγιούς μεταβολισμού και της άρτιας γονικής ανατροφής.

Valium Online Cheap Οι αρχαίοι προγονοί μας γνώριζαν το μυστικό της άρτιας υγείας, γι’ αυτό και θεοποιούσαν τον αθλητισμό με το μέτρο στην ικανοποίηση των αισθήσεων, ως αναγκαίο γεφύρωμα στην πνευματοδιανοητική τους καλλιέργεια, «Νους υγιής εν σώματι υγιή» διαλαλούσαν επιγραμματικά.

Αφιέρωναν τους αθλητικούς αγώνες στους Ολύμπιους θεούς Δία, Απόλλωνα, Αθηνά και Ποσειδώνα, για να επισημάνουν την ιερότητα που έχει η υγεία στη ζωή τους.

Υιοθετούσαν ακόμη και ημίθεους ως ηγέτες στο χώρο αυτό, όπως την Υγεία και τον ιατροφιλόσοφο Ασκληπιό.

http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597240768.0439779758453369140625 Κάθε χρόνια στομαχική και ηπατική δυσλειτουργία, για παράδειγμα, μπορούν να αλλάξουν τον ανθρώπινο χαρακτήρα αισθητά πολλές φορές. Η παρατεταμένη δυσλειτουργία τους απενεργοποιεί το ηλιακό πλέγμα (ομφαλό) και θέτει τη ψυχή εκτός φυσιολογικής επικοινωνίας με τις ανθρώπινες αισθήσεις. Η αγάπη, το θάρρος η τόλμη, δικαιοσύνη, σωφροσύνη και αρετή, εκθρονίζονται απ’ τη φυσιολογική τους θέση και αντικαθιστούνται με το φόβο την ατολμία και την ανασφάλεια. ‘’Είναι αδύνατο για ένα δύσπεπτο στομάχι να έχει ζυγισμένη σωστή σκέψη, λέει ο στοχαστής Βολτέρος’’, “C’est l’ estomac qui fait les heureux”».

http://firewithoutsmoke.com/portfolios/homefront-revolution-game-intro/ Ο ομφαλός είναι όργανο του ψυχονοητικού συναισθηματισμού και κάθε χαρά η λύπη γίνεται αισθητή πρώτα στον ομφαλό και μετέπειτα στο υπόλοιπο σώμα. Η αγάπη και ο φόβος είναι αντίθετα το ένα με το άλλο, διότι όταν το ένα ενθρονίζεται το άλλο εκθρονίζεται. Ποτέ δε βλέπουμε ανθρώπους που να αγαπούν αυθόρμητα και να φοβούνται ταυτόχρονα.

Buy Valium Eu Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον αληθινό πνευματισμό.

Buy Valium Diazepam 10Mg Το πνεύμα, είναι αόρατη κόσμο-θεϊκή ενέργεια που εισέρχεται ελεύθερα μέσα μας όταν η σωματική και νοητική υγεία μας το επιτρέπουν.

http://davidbakeronline.com/euro-supercar/instagram.com/instagram.com/instagram.com/instagram.com/instagram.com/twitter.com/instagram.com/mylinkhere «Μια μικρή νοητική δυσλειτουργία, ένα νεκρό κυκλοφοριακό αγγείο και μια αίσθηση αποτυχίας στη ζωή, κάνουν τον άνθρωπο λιγότερο πνευματικό, λέει ο Πιούριντον». Το ξηρό κλίμα παίζει κι αυτό σημαντικό ρόλο για την άρτια ψυχονοητική καλλιέργεια του ανθρώπου.

Σωστά το παρατήρησε ο Ηράκλειτος με το γνωστό του γνωμικό. «Αυγή ξερή ψυχή σοφοτάτη και αρίστη», δηλαδή, το ξηρό φως (κλίμα χωρίς υγρασία), κάνει τη ψυχή σοφή και άριστη.

http://anitaanand.net/category/sophia-book-reviews/feed/ Το ίδιο πράμα περίπου αναφέρει και ο Φρειδερίκος Νίτσε στο μικρό βιβλιαράκι του “Ecce Homo”. «Διαλεγμένη αγνή τροφή με ξερό κλίμα και καθαρό ουρανό, αποτελούν σημαντικό σύμμαχο για την διανοητική και πνευματική μας ανάπτυξη.

Buy Cheap Bulk Diazepam «Αθήνα, Φλωρεντία και Ιεροσόλυμα», λέει, «δεν ήταν απλώς τυχαίες συμπτώσεις για τους μεγάλους στοχαστές που έβγαλαν, αλλά ήταν και το άριστο ξερό κλίμα που βοήθησε την πνευματική τους άνθηση».

Buy Diazepam Online Europe Ποτέ δεν αναπτυσσόμαστε πνευματικά με χρονοβόρες ακαδημαϊκές και θεολογικές σπουδές, «τέτοιου είδους διδασκαλίες καταντούν την ανθρώπινη διάνοια άρρωστη», λέει ο Εμερσον. Όταν μια διδασκαλία προωθεί αποκλειστικά την εξωγενή εξάρτηση, αδυνατίζει το Νου και τη Ψυχή απ’ κάθε πνευματική τους πρόοδο.

Valium Online Uk Delivery Κανείς δεν περιέγραψε τη γνώση και τη σοφία καλύτερα απ’ το William Cowper.

Online Valium Prescriptions «Η γνώση και σοφία είναι εντελώς αντίθετες αναμεταξύ τους.
Η γνώση κατοικεί στον εγκέφαλο με ιδέες άλλων ανθρώπων.
Ενώ η σοφία είναι εσωτερική αυτογνωσία τελείως ανεξάρτητη.
Η γνώση είναι πάντοτε περήφανη διότι έμαθε πολλά.
Ενώ η σοφία είναι ταπεινή που δεν ξέρει περισσότερα».

Η σοφία είναι καρπός της εσωτερικής αυτοσυνείδησης και κατεύθυνσης (inner rectitude) και είναι πάντα προσωπική εξωσχολική διαδικασία. Σοφά τοποθετήθηκε πάλι ο Ηράκλειτος με το γνωστό “πολυμαθή νόον έχει ου διδάσκει”, δηλαδή, η πολυμάθεια δεν διδάσκει κατανόηση. Συνήθως η πακεταρισμένη υποχρεωτική διδασκαλία καταστρέφει το μαγνητισμό του παιδιού να συλλέξει ενστικτωδώς την κατάλληλη ύλη που του ανήκει για να αναπτυχθεί ο χαρακτήρας του. Η σωστή εκπαίδευση πρέπει να αναπτύσσει το ζήλο του παιδιού να σκέπτεται και να ερευνά κι όχι να αποστηθίζει ακαδημαϊκά βιβλία.

Είναι προτιμότερο να σπουδάζει κανείς αργά με τον προσωπικό του διαλογισμό, εάν θέλει να διαφυλάξει το ένστικτό του υγιή και καρποφόρο. Σωκράτης και Πλάτωνας , χρησιμοποιούσαν το φιλοσοφικό διάλογο για τη ψυχική αφύπνιση κι όχι τις σοφιστικές διδασκαλίες.

http://zaphiro.ch/blog/page/7 Η ψυχή κατοχυρώνει τις μεταφυσικές της εμπειρίες, και το ένστικτο τις ανασύρει στην επιφάνεια για υλοποίηση. Εμπιστευόμαστε το ένστικτο τι πρέπει να κάνουμε και τη λογική πώς να το υλοποιήσουμε. Όλες οι προηγούμενες μεταφυσικές μας εμπειρίες ανακαλούνται σαν είδος όνειρο στη μνήμη μας (ανάμνησης πλατωνικά). Για αυτό πρέπει να εκτελούμε κάθε έμπνευση έγκαιρα εάν θέλομε να προκόψουμε μελλοντικά.

http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/?pno=2/ Μετάνιωμα για γεγονότα του παρελθόντος, σημαίνει χαμένες εμπνεύσεις που δεν υλοποιήθηκαν έγκαιρα τότε. Για κάθε εμπόδιο στη ζωή, υπάρχει και κάποια η πνευματική καθοδήγησης για να προσπεραστεί. Τα εμπόδια είναι ένα είδος άσκησης, κι όταν αντιμετωπίζονται άφοβα, γίνονται ωφέλημα, σαν τον δυνατό βοριά που κορμοδένει τα νεαρά δενδρύλλια.

Buy Diazepam Cheap Online Η σωματική θεραπεία είναι κι αυτή ενδογενή διαδικασία. Δεν έχει καμιά σχέση με την ιατροφαρμακευτική βοήθεια. Το σώμα είναι οπλισμένο βιολογικά για τη δουλειά αυτή όταν το αφουγκραζόμαστε πιστά. «Ο θεός θεραπεύει και ο Γιατρός εισπράττει τα χρήματα, έγραφε ο Benjamin Franklin». Είναι εξωφρενικό να λένε ότι πίνοντας κάποιο δηλητηριώδες παρασκεύασμα ή βάζοντας κάποια αλοιφή πάνω στο δέρμα πως θεραπεύει.

Buy Valium Roche Online Uk Κάθε σωματική ενόχληση, όπως κρυολογήματα, πυρετός, διάρροιες, εμετός, ανορεξίες, οιδήματα κ.τ.λ, είναι θεραπευτικές προσπάθειες του οργανισμού. Το σώμα διακόπτει την όρεξη (προς εξοικονόμηση νευρικής ενέργειας) για να αποβάλει τοξικές ουσίες και να επιδιορθώσει τη μεταβολική αρμονία. Τα ζώα το καταλαβαίνουν και ακολουθούν πιστά την ενστικτώδη αυτή φωνή, ενώ ο άνθρωπος την αναιρεί και την παραβιάζει καθημερινά.

Buy Valium Europe Τα φάρμακα δεν παρέχουν καμιά ριζική θεραπεία, αντίθετα διακόπτουν την ενδογενή θεραπευτική ικανότητα, αποβλακώνοντας το νευρικό δίκτυο με την απατηλή προσωρινή ανακούφιση που δίνουν. Υπακοή στη φωνή του σώματος, είναι πράξη που ξεχωρίζει τον αναπτυγμένο άνθρωπο απ’ τον υποανάπτυκτο. “Πες μου ποιος είναι ο γιατρός σου, λεει, ο ιατροφιλόσοφος Alexander Wilde, και θα σου πω σε ποιο διανοητικό επίπεδο βρίσκεσαι».

Buy Valium 5Mg Uk Κάθε οξεία αρρώστια”, αναφέρει Ο Αριστοτέλης, “έχει ως αιτία τη διατροφική κατάχρηση σε υγρή η στερεή μορφή. Για αυτό, με την αλλαγή της κλιματικής ατμόσφαιρας (από υγρή σε ξερή και αντίστροφα) δημιουργεί αποτοξινωτικές θεραπευτικές κρίσεις (κρυολογήματα, πυρετούς κτλ) για αποτοξίνωση και να επαναφέρει την ενδοσωματική λειτουργία σε φυσιολογική ισορρόπηση.

Ο άνθρωπος υποτίθεται πως είναι η οφθαλμοφανής θεϊκή ενσάρκωση! Αλλά είναι όμως σήμερα;

http://davidbakeronline.com/a-mission-to-solve-africas-water-problem/instagram.com/twitter.com/instagram.com/twitter.com/instagram.com/twitter.com/twitter.com/dbthinksmart Δυστυχώς, ο υλιστικός μοντέρνος ψευτοπολιτισμός με τις απατηλές του θεραπείες και δογματικούς φανατισμούς, τον έκαναν άσπλαχνο και βάρβαρο όσο ποτέ άλλοτε. Δεν είναι μεγάλο κρίμα; Προικιστήκαμε με ελεύθερη βούληση να ερευνούμε και να σκαρφαλώνομε πνευματοδιανοητικά ψηλότερα. Αυτή είναι η κύρια αποστολή μας. Δεν δημιουργηθήκαμε να μπουσουλάμε και να ζητιανεύουμε πίσω απ΄ τα απατηλά και σκοταδιστικά τεχνάσματα;

Buy Blue Diazepam Ότι χρειαζόμαστε στη ζωή είμαστε προσωπικά υπεύθυνοι. Κανείς δεν μπορεί να μας το δώσει αυτό που επιθυμούμε παρά εμείς οι ίδιοι. Κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει αυτό που κατακτήσαμε παρά εμείς οι ίδιοι. Η κοσμική πρόνοια παρέχει όποια βοήθεια κι αν ζητήσουμε, ‘αρκεί να πιστεύουμε στον εαυτό μας’. «Ο άνθρωπος είναι το μέτρο για όλα, έλεγε ο σοφιστής Πρωταγόρας».

Online Apotheek Valium Η καλύτερη πίστη και πιο σπάνια να τη συναντήσει κανείς στον άνθρωπο είναι, «να πιστεύει ακλόνητα στον εαυτό του». Όταν πιστεύουμε στον εαυτό μας και δουλέψουμε με ζήλο, ειλικρίνεια και αγάπη, σίγουρα θα ανταμειφτούμε πλουσιοπάροχα μια μέρα. Έχουμε τα ίδια δικαιώματα στη ζωή με τη θεότητα.

http://birmingham-dolls.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597266511.9557540416717529296875 Η ευθύνη για υγιεινή, βιοτική και πνευματική μας προκοπή, είναι απόλυτα δικιά μας. Η Θεϊκή πόρτα είναι πάντοτε ανοικτή σε όλους, ας διαλέξει ο καθένας μόνος του τι θέλει.

http://sandshade.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597301811.7197020053863525390625 Δημήτρης Καραλής
Νότιος Αφρική

[stextbox id=”custom”]
Συνδεθείτε με το Φόρουμ της Διασπορικής Στοάς για να συμμετέχετε στο σχολιασμό αυτού του άρθρου κάτω από τον τίτλο “ http://weiroch.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597264620.7667720317840576171875 Το ανθρώπινο σώμα” στην κατηγορία της Buy Generic Valium Online Φιλοσοφίας. Δεν είναι ανάγκη να είστε μέλη της Διασπορικής για να σχολιάσετε. Περισσότερα στις οδηγίες του Φόρουμ.
[/stextbox]

 

3 thoughts on “O Άνθρωπος, θεός ερειπωμένος

 1. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο με αλήθειες που τείνουμε να ξεχνάμε στην τύρβη της καθημερινότητας. Σας ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε μαζί μας.
  Ελένη Αρτεμίου Φωτιάδου

 2. Αγαπητή Ελένη
  Χαίρομαι και ενθαρρύνομαι να λαμβάνω θετικές ανταποκρίσεις από αναγνώστες, διότι έτσι επιστρατεύομαι περισσότερο να ενημερώνω τους συνανθρώπους μου με χρήσιμες σκέψεις που αφορούν την καθημερινότητά τους.
  Σε ευχαριστώ
  Δημήτρης Καραλής
  Hermanus –Cape Town

Comments are closed.