Εσείς έχετε τριζόνια;

Share

09_orchel-nigriΤης Order Valium Online Australia Κατερίνας Αξούγκα

Where Can I Buy Genuine Valium Νύχτα στον Κίσαβο. Το φθινόπωρο εν όψει. Έναστρος ουρανός και μια κάθετη πλαγιά να προσγειώνεται στα πόδια μου. Με το κεφάλι ριγμένο πίσω, σαν τον Τζακ μπροστά στη φασολιά του, αντίκριζα τους αιωνόβιους κορμούς χωμένους στο βαθύ πράσινο σκηνικό, αδιαπέραστο στο βλέμμα από την πυκνότητα της βλάστησης. Δεν ξέρω αν μάτια αόρατα με παρατηρούσαν ταυτόχρονα με την ίδια περιέργεια, όμως στέκοντας εκεί, ο δικός μου εαυτός είχε για φόντο μια θάλασσα αρυτίδωτη, λινό πανί καλοκαιριού.

Diazepam Valium Online Uk

Valium Online Uk Next Day Delivery Ήμουν απόλυτα βέβαιη πως εκείνο που κάρφωνε τα πόδια μου στο λίθινο βάθρο μου ήταν τα παλμικά κύματα εκατοντάδων χορωδών που δονούσαν την ακοή μου. Τούτοι οι μουσικοί ήχοι δεν με παρέπεμπαν «στα άρρυθμα ρολόγια» του Σεφέρη, μα στους μαγικούς κόσμους του Flammarion και στους πρώτους μουσικούς της γης. Έχοντας κράτος και εξουσία μού ξετύλιγαν στο δάσος τους την αυτοκρατορική τους καντάτα κινώντας τα χρυσά τους έλυτρα. Όχι, δεν ήταν μονότονοι για μένα, αλλά με διαφορά δευτερολέπτων έσκαγαν διαδοχικά οι φωνές τους σε απαλή κυματοειδή κίνηση, σαν ήρεμος παφλασμός, πότε στο δεξί και πότε στο αριστερό μου αυτί. Σε πλήρη αρμονία και ανταπόκριση σα δυο χοροί, ξετύλιγαν τα αντίφωνά τους και τα διέχεαν σε ρυθμό adagio στην ήσυχη νύχτα. Ήμουν έτοιμη να παραδοθώ σηκώνοντας τα χέρια και σαν μαέστρος να διευθύνω το ερωτικό κονσέρτο των Γρύλων μου, όταν μια φωνή μ’ επανέφερε στην πραγματικότητα.

Order Valium Online

http://davidbakeronline.com/where-hunger-throws-a-harsh-light-on-indulgence/twitter.com/instagram.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/dbthinksmart -Εσείς έχετε τριζόνια;

http://blogs.keshokenya.org/author/kesho-kenya-admin/page/9 Τα μεσάνυχτα γύρισα στην πόλη μου. Είμαι αστή, παιδί του μπετόν, απόγονος όλων εκείνων των Ελλήνων που όρθωσαν άναρχες, ξερές τσιμεντουπόλεις, ίσως για να ξορκίσουν από κόμπλεξ, όπως εύστοχα κάποτε διάβασα, την αγροτική τους καταγωγή. Μα το ξημέρωμα, η θύμηση έτριξε στον ύπνο και τα βλέφαρα άνοιξαν μ’ απαντοχή. «Τα σείστρα του χρόνου» μου ’φεραν στο νου κάποιους στίχους του Ελύτη:

«τρι και τρι τρι και τρι
τι πικρή που ’ναι η ζωή
τι γλυκιά και τι πικρή..»

Valium Online Buy Uk Όπως σοφά πολλοί αποφαίνονται, μια ευτυχισμένη ζωή δεν νοείται γεμάτη μόνο με του ήλιου το φως, αλλά χρησιμοποιεί εξισορροπητικά και τη σκιά για να δημιουργήσει ομορφιά. Αν τις μέρες που ζήσαμε είχαμε το προνόμιο να γίνουμε σοφοί, τότε κατά τον W. Whitman η ευτυχία δεν ορίζεται ως απόδραση, αλλά ως ενέργεια «…όχι σε ένα άλλο μέρος, αλλά σ’ αυτό το μέρος, όχι σε μια άλλη ώρα, αλλά αυτήν την ώρα!»

http://bankholidays-2019.co.uk/xmlrpc.php

Buy Real Diazepam Online Κρατώ τα τριζόνια μου με παιδική παρόρμηση μέσα στο ζαχαρένιο κλουβί της ψυχής μου κι απλώνω γέφυρα την προαίρεση για το αύριο που έρχεται. Aν ανήκουν στους πρώτους μουσικούς του κόσμου, με το τραγούδι τους με βυθίζουν στο ρου της Ιστορίας. Ο κόσμος ηρακλείτειος ποταμός. O αγώνας ανάμεσα στην ορμή της ζωής και στην ορμή της καταστροφής, ανάμεσα στον έρωτα και στο θάνατο, σηματοδοτούν το περιεχόμενο αλλά και το βαθμό ωριμότητας ενός προσώπου και του πολιτισμού. Η κάθε αναμέτρηση οξύνει τον στοχασμό και κινεί το ανθρώπινο είδος στις επιλογές του.

http://zaphiro.ch/wp-login.php
( πρώτη δημοσίευση: ιστοσελίδα: περιοδικό ΦΡΕΑΡ- Αθήνα )

2 thoughts on “Εσείς έχετε τριζόνια;”

  1. Buy Diazepam Online Uk Blue Haze Kατερίνα μου αλήθεια, ”σ’αυτήν την ώρα ” η ευτυχία της επικοινωνίας, τώρα, που τρύπωσα στις ευρύχωρες, υπέροχες συλλαβές του κειμένου, πάντα καθυστερημένη(όπως θα έλεγε κι ο καλός μας Αρης Αντ..), τώρα που νοερά σιγοτραγουδώ με τους γρύλους και όλους τους άλλους τρυφερούς μελωδούς του μικρόκοσμου γύρω μας…τώρα, που η αφή παρασύρει τα δάχτυλα στο χάδι της γραφής, αισθάνομαι αυτή τη Θεία ενέργεια των ποιητών και των γρύλων να μεταγγίζει στο είναι μου αληθινή χαρά. ( όμορφο κείμενο, οι γρύλοι είναι αγαπημένοι θεοί της νύχτας μου!). Καλή έμπνευση! τζ

http://weiroch.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597278179.7867460250854492187500 This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.