Δώρο άδωρο

Share

Cheap Valium Online Uk Valium Online Norge Άρις Αντάνης

Valium Online Mastercard Δώρο άδωρο,
αν ο δότης δεν είναι
και ο δωρητής.

Adanis Aris

By Adanis Aris

Where Can I Buy Valium In Canada Γεννήθηκε στο νησί Πόρος του Σαρωνικού.

Προσλήφθηκε, μετά από διαγωνισμό μεταξύ αριστούχων όλης της χώρας, και  εργάστηκε σε Καταστήματα και επιτελικές θέσεις της Εθνικής Τράπεζας επί 33 χρόνια. Παραιτήθηκε με τον ανώτατο Βαθμό του Διευθυντή Διοικήσεως.

 --

Κατέχει πτυχία:

http://blogs.keshokenya.org/category/uncategorized/page/19

http://birmingham-dolls.co.uk/.well-known/assetlinks.json

http://augustinecamino.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597259980.0993540287017822265625 Του έχουν απονεμηθεί διπλώματα:

Valium Online Cheap

http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597240334.5270709991455078125000

Buy Diazepam Glasgow

Buy Valium Au

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/?option=com_cont --

Buy Diazepam 10Mg Uk

Valium Online No Customs

http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/late-summer-bank-holiday-2019/?unapproved=11382 Με τη λογοτεχνία ασχολείται από τη νεανική του ηλικία(Διήγημα, Χρονογράφημα, Ευθυμογράφημα, Δοκίμιο, Ποίηση)

http://anitaanand.net/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597246236.8218529224395751953125

Buy Diazepam Online Uk Blue Haze

Buy Cipla Diazepam Έχει εκδώσει 5 βιβλία (3 συλλογές διηγημάτων και  2 ποιητικές συλλογές) και έχει βραβευθεί με πολλά διπλώματα, επαίνους και διακρίσεις.

http://augustinecamino.co.uk/?author=1

Buy Daz Diazepam Διασκευή του για νηπιαγωγεία της κλασσικής κωμωδίας του Αριστοφάνη «Όρνιθες» παίχθηκε από το 21ο Νηπιαγωγείο, στο Ίλιο Αττικής. Επίσης παίχθηκε και το δικό του έργο για παιδάκια «Οι εννέα Καλλιπάτειρες», με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

http://sandshade.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597382774.6067030429840087890625

http://blogs.keshokenya.org/reproductive-health-day-2012/feed/

http://zaphiro.ch///?author=1 Έχει διατελέσει μέλος συντακτικών επιτροπών πολλών κλαδικών περιοδικών και εφημερίδων και, μέχρι σήμερα, της περιοδικής έκδοσης του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας « ΕΘΝΟΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, Έρευνα και Γνώση).

Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, ως κιθαρωδός. Έχει λάβει μέρος σε συναυλίες με διάφορα σχήματα ( σόλο, ντούο, χορωδίες). Είναι μέλος της

χορωδίας «Νοστωδία» του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληναίων Πετρουπόλεως

«Ο Θεόφιλος» ( κιθάρα, φωνή).

Έχει μελοποιήσει δικούς του στίχους αλλά και 2 υπέροχα ποιήματα του γνωστού συγγραφέα Τάκη Χατζηαναγνώστου.

Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, με μεγεθύνσεις του.

6 comments

 1. Για να συνεχίσω τη συνήχηση του Δ, στο όμορφο χάικου σου, συμπληρώνω…. ότι,”το δώρο γίνεται ζείδωρο αν ο δωρητής άδει !!”για να θυμήσω σε όλους τα όμορφα άσματα που μας δωρίζεις!
  τζενη

 2. Κοπελιές,
  Για κάποιο τεχνικό λόγο ο Άρις δεν ολοκλήρωσε την απάντησή του στα όμορφα σχόλιά σας. Γι’ αυτό αν μου επιτρέπει τον ολοκληρώνω εγώ για χάρη του. Έγραψε λοιπόν ο Άρις-
  Πώς θα μπο-ρού-σα
  να σου πω ευ-χα-ρι-στώ,
  αν σι-ω-πού-σα!

 3. Αγαπητές μου ποιήτριες, Τζένη, Ελένη, Helen, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τα ευγενικά σας σχόλια. Ας μου επιτραπεί με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τον Ιάκωβο για την ανάρτηση και το πολύ έξυπνο διακοσμητικό “gif”. Αλλά πιο πολύ να τον ευχαριστήσω δημόσια, που μας δίνει βήμα να επικοινωνούμε και που τόσο ο ιδιος όσο και η σύζυγός του, Άντρια, αφιερώνουν τον χρόνο τους και με ανιδιοτέλεια προωθούν με μεγάλη επιτυχία το σπουδαίο έργο που έχουν εθελουσίως αναλάβει. Μέσα από τη Διασπορική, το ΦΩΣ του Ελληνισμού, χωρίς την ανάγκη τεχνολογικών μεθόδων, φωτίζει όλον τον κόσμο. Και βέβαια όχι μόνο το 2015, αλλά από αρχαιοτάτων ετών, κάθε έτος είναι ΕΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ. Ακόμα θέλω να σημειώσω ότι μέσα από τη Διασπορική γνώρισα ανθρώπους με προσωπικότητα, με ταλέντα και με μεράκι, και σε αυτό ευλογώ το Θεό, διότι υπήρξα πολύ τυχερός. Εδώ και κάμποσα χρόνια ανοίγω κάθε μέρα την ιστοσελίδα με την ελπίδα ότι θα απολαύσω τα πονήματα των μελών μας συγγραφέων, ποιητών, δοκιμιογράφων, εικαστικών και θα χαρώ τα υψηλής ποιότητας έργα τους, με τα οποία έχω εμπλουτίσει και τις δικές μου γνώσεις και εμπειρίες.
  Ιάκωβε, σε ευχαριστώ θερμά για τη δουλειά που κάνεις και τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώνεις, αν και εργαζόιμενος-εντάξει, είσαι και νέος ακόμα! Όλη αυτή η απασχόληση και το σπουδαίο έργο που προσφέρεις, μαζί με την εκλεκτή Επιτροπή, δεν είναι καθόλου εύκολο. (Αν ήταν εύκολο θα το έκανα κι εγώ).
  Εύχομαι υγεία και εμπνοές σε όλα τα μέλη και όλοι περιμένουμε τις συχνές συμμετοχές όλων των μελών στο συνεχώς ανανεούμενο -και από πλευράς εμφάνισης- ιστολόγιο της διασπορικής, το οποίο, Ιάκωβε, δεν στο έχω πει, αλλά το έχουν ζηλέψει εδώ στην Ελλάδα πολλοί φίλοι μου με συναφή ενδιαφέροντα.
  Όπως βλέπετε στους πολυλογάδες “η σιωπή είναι πραγματτικός άθλος”. Σας ζητώ συγγνώμη, αλλά ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τη Διασπορική και τα όλα τα μέλη της. Θα τελειώσω την πολυλογία μου με την ειλικρινή μου δήλωση ότι μου έχουν λείψει τα κείμενα και τα ποιήματα αρκετών από τα μέλη μας, που έχουν αραιώσει τις αναρτήσεις τους.
  Με όλη μου την εκτίμηση και την αγάπη
  Άρις Παν. Αντάνης

 4. Όταν τα άνθη τα ευαίσθητα,
  υπέροχα στο χρώμα στην οσμή, θα χάνονται…
  Όταν η απόχρωση του μπλε θα ξεθωριάσει…
  Το δωρο δεν θα έχει αντίκτυπο στις μνήμες
  μα της καρδιάς η μνήμη δεν θα χάσει…
  Ο δωρητής… το δώρο…. η αγάπη;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *