Καλή Ανάσταση!

Share

http://sandshade.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597278609.7212989330291748046875 Valium By Mail Order Ελένη Φωτιάδου-Αρτεμίου

Order Valium From India Πάσχα! Δηλαδή… πέρασμα, σύμφωνα με την εβραϊκή λέξη Πεσάχ.΄Ενα πέρασμα από το σκότος στο φως, από το θάνατο στη ζωή, από το Γολγοθά στην Ανάσταση. Πετιούνται κάθε τόσο «κρανίου τόποι» πολλοί  στα βήματα του ανθρώπου. Και το γκρίζο  τους  πέφτει σαν νύχτα ασέληνη επάνω στη σταυρωμένη μέρα του. Μα εκείνος προσδοκά την αναστάσιμη διάβαση . Για τούτο και σφίγγει τα δόντια επάνω στο σταυρό για μια αποκαθήλωση που θα ενταφιάσει μονάχα το μένος των σταυρωτών του. Η καρδιά του σαν άγγελος λαμπροντυμένος θα πρέπει να δώσει το μήνυμα στις μυροφόρες ελπίδες. Πως δεν υπάρχουν πλέον ραπίσματα και ύβρεις. Μονάχα  ειρήνη και δικαίωση. Κάθε χρονιά η προσδοκία ντύνεται το κόκκινο της παπαρούνας, την ευωδιά της αναγέννησης . Παίρνει το τρεμάμενο κερί  της και ψάχνει για το ανέσπερο φως μιας Ανάστασης. Θάνατοι γύρω μας πολλοί.  Το φετινό Πάσχα στήνει οδοφράγματα πενίας στις διόδους της ανάνηψης.  Το πένθος διεισδύει τρομαχτικά στα σπίτια, στις συνήθειες, στις σκέψεις μας. ΄Οσο του επιτρέπουμε να μας τρομοκρατεί, θα στέκει φρουρός στις πόρτες της αλλαγής και θα αποτρέπει την είσοδο στα μικρά λευκά χελιδόνια της άνοιξής μας. Καιρός να βρούμε την καρδιά-λαμπάδα μας και να της δώσουμε ξανά το φως της μετά θάνατον εποχής.   Κι ας ευχηθούμε ολόψυχα Καλή Ανάσταση σε ό,τι κοιμήθηκε, σε ό,τι νεκρώθηκε μέσα μας, γαζωμένο από τα πολυβόλα του πόνου, της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Cheap Valium Καλή Ανάσταση στο χαμόγελο που χάθηκε στην τύρβη της καθημερινότητας, καταπατήθηκε βίαια στις διαδηλώσεις της οργής και τοποθετήθηκε διασωληνωμένο στις μονάδες εντατικής καταδυνάστευσης.

Buy Valium 5Mg Online Καλή Ανάσταση στον πατέρα και στη μάνα που μέτρησαν με φόβο τα στερνά μακαρόνια στα τέσσερα παιδιά τους κι αποκοιμήθηκαν κρατώντας ο ένας την καρδιά του άλλου.

Where Can I Buy Valium In Australia Καλή Ανάσταση στον ηλικιωμένο απόδημο που γύρισε στον τόπο του με τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής , να ζήσει ξέγνοιαστα τα στερνά του πλάι στο πεύκο και το κύμα της πατρίδας κι είδε τους κόπους του να χάνονται σαν δέντρο που το κτυπά απρόσμενα και ανερυθρίαστα ο κεραυνός.

http://blogs.keshokenya.org/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597237608.6623709201812744140625 Καλή Ανάσταση στα παιδιά που είδαν την πορεία των σπουδών να διακόπτεται βίαια από τη λαίλαπα της ανέχειας κι άφησαν στα έδρανα του Πανεπιστημίου το όνειρό τους σε ομηρεία.

http://birmingham-dolls.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597238844.2237100601196289062500 Καλή Ανάσταση στο νέο που αμφιταλαντεύτηκε, μέτρησε ξανά και ξανά τα πτυχία και τις γνώσεις του κι ύστερα στήθηκε στην ουρά στο Γραφείο Ανεργίας , ανάμεσα σε νιάτα αλυσοδεμένα, αγκάθινα λόγια , Γραμματείς και Φαρισαίους υποκριτές.

Www Buy Diazepam Online Org Καλή Ανάσταση στον πατέρα που δούλεψε τίμια και σκληρά για χρόνια ολόκληρα, που δέχτηκε πρώτα απανωτές μειώσεις μισθού κι ύστερα άκουσε τον σκληρό κρότο της απόλυσης, την ώρα που η ψυχή του έπεφτε με γδούπο στην απόγνωση.

Καλή Ανάσταση στην ελπίδα που τρέφεται από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και καρτερά τη λύτρωσή της από τα καρφιά της αβεβαιότητας και της αγωνίας.

Καλή Ανάσταση στα λόγια της αλήθειας, στα φωνήεντα που θα ηχούν αυτά που πραγματικά θέλουν να πουν, αυτά που πραγματικά αισθάνονται και διαισθάνονται.

Ο Θεός αναστήθηκε. Ο Άνθρωπος πότε;

One thought on “Καλή Ανάσταση!”

 1. Καλή Ανάσταση στις μαύρες σκέψεις,
  αυτές που φέρνει η φθορά του χρόνου,
  καλή Ανάσταση στην ελπίδα
  αυτή που ο γέρος χάνει μέσα απ’ τα χέρια του,
  καλή Ανάσταση στα βλέμματα των άλλων
  αυτών που κάνουν πως δεν βλέπουν
  την μορφή του.

  Γαβριήλ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.