Εξομολόγηση μπροστά σε μια άδεια σελίδα…

Share

http://firewithoutsmoke.com//index.php?s=index Κάθε φορά που σ’ έχω μπροστά μου, άδεια, λευκή, ανέγγιχτη, παιδεύω τη σκέψη μου ν’ απλώσει επάνω σου τα ίχνη της και η κάθε μου λέξη τη σκιά της. Επάνω σου έμαθα να ξεδιπλώνω πτυχές του εαυτού μου, χωρίς υποκρισία. Να καταθέτω την ψυχή μου, χωρίς τσιγκουνιά. Ν’ αφήνω κάθε μου ευαισθησία να γίνεται φύλλο και φτερό, δίχως ντροπή. Στον αργαλειό της μνήμης υφαίνω το χρόνο με τη νοσταλγία. Αναπολώ το παρελθόν που χάθηκε κι επαναφέρω τις αναμνήσεις στο τώρα. Στα κλαδιά των λογισμών μου, πλέκω ανάσες, ανησυχίες και ανασφάλειες, ανεμοσκορπίσματα… κι αμφιβολίες ακόμα, δίχως άγχος. Σε σένα έρχομαι, να βρω παρηγοριά κι εσύ με προκαλείς να σε γεμίσω, δίχως άλλο… Κι ενώ στραγγίζω την καρδιά μου να βγάλει τις γλυκές ή έστω τις πικρές σταγόνες της, εσύ με κάνεις να μεταμορφώνομαι σε επαίτη και να ζητιανεύω ένα ξεροκόμματο έμπνευσης, χωρίς οίκτο…

http://davidbakeronline.com/bbc-radio-4-making-an-impact/twitter.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/dbthinksmart          Τι παράξενο, αλήθεια, εσύ κενή από λέξεις κι εγώ με συμπτώματα πνευματικής ατροφίας. Στραγγίζει ώρες ώρες τούτο το μυαλό, μη νομίζεις… Είναι στιγμές που νιώθω ανίκανος να αντιδράσω στα ερεθίσματα που δέχομαι. Είναι δύσκολο –και το ξέρεις– να εκφράζεις κάποιες φορές –ακριβώς και με μέτρο– τις σκέψεις σου, τις ανάγκες σου, τις θλίψεις… Κι εγώ, όλα τούτα, θέλω να τα http://zaphiro.ch/wp-content/uploads/2019/12/IMG_4304-small.jpg εκφράζω ελεύθερα, χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο. Να υπερασπίζομαι τις ανησυχίες μου, δίχως να φοβάμαι μη και φανούν οι ατέλειες, οι αδυναμίες, τα πάθη ή οι πληγές μου. Με φοβίζει η σιωπή των λέξεων, όμως τις ψάχνω και προσπαθώ να τις αραδιάσω τη μια δίπλα στην άλλη, να τις βάλω στη σειρά, σαν ψηφίδες ενός μωσαϊκού, να τις κάνω φράσεις και να τις ομορφύνω με όσα πολύτιμα στολίδια έχω μαζέψει κατά καιρούς, δανεισμένα από λογής-λογής διαβάσματα.

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597383365.4212288856506347656250 Μου χαρίζεις χαμόγελα, σαν ήλιος, σου χαρίζω στιγμές, πότε απ’ τις λιακάδες της ψυχής μου και πότε από τις συχνές συννεφιές της. Το χέρι μου γίνεται η προέκταση αυτής της ψυχής, που ψάχνει να βγάλει από το μέσα της, απ’ τα ξεφτισμένα υφάδια που της έχουν απομείνει, λέξεις απλές και ξάστερες. Μα, αυτές αγκομαχούν, νιώθω βαριές τις ανάσες τους, αφουγκράζομαι το λαχάνιασμα και τη λαχτάρα τους, καθώς δραπετεύουν. Κι όπως ξεχύνονται προς τα έξω παρασέρνουν κι εμένα μαζί τους, να τις αποτυπώσω στη λευκή επιφάνειά σου. Να μείνουν στη συντροφιά σου. Η μια απαραίτητη για την άλλη. Λέξεις αγαπημένες και σίγουρα αληθινές που, ποιος ξέρει, ίσως κάποια στιγμή τις πάρει ο αέρας και ταξιδέψουν. Για να περιγράψουν. Να δείξουν. Να πούνε…

Buy Valium India Κι ενώ, μετά από τόσο βάσανο, εσύ γεμάτη με όλα τούτα, ανακαλύπτω πως είναι πιο πολλά τα σβησίματα από τις ολοκληρωμένες φράσεις. Σ’ αφήνω στην άκρη. Δεν σε πετώ. Ποτέ. Παίρνω μιαν άλλη, άδεια όπως ήσουν και εσύ πριν και… καθαρογράφω όσα απέμειναν. Πιο άνετος τώρα, σε στολίζω με όμορφα καλλιγραφικά γράμματα, από εκείνα με τις καμπύλες και τις ουρές, που μ’ έμαθε να τα γράφω εκείνη η προικισμένη δασκάλα μου στο σχολειό. Ύστερα κάθομαι και σε διαβάζω. Αυτό κάνω και τώρα. Διαβάζω και κρίνω. Διαβάζω και απορώ. Απορώ με μένα. Τα κατάφερα πάλι! Μέχρι πότε;…

Where Can I Buy Genuine Valium Ουφ… καταλάγιασε η έντασή μου, εκτονώθηκαν τα συναισθήματα, ξεμπέρδεψα με τις σκέψεις μου. Με αποθέματα ηρεμίας πλέον, νιώθω ικανοποίηση. Ώρα πια να σε παραδώσω στην τεχνολογία. Απ’ το πληκτρολόγιο στην άχαρη οθόνη του υπολογιστή μου και μετά να σε σώσω στο μπαούλο του (μνήμη το λένε τώρα). Να μείνεις εκεί, μη και σε κιτρινίσει ο χρόνος.

Buy Valium By Roche Online Valium Online Cheap Στράτος Δουκάκης
mithymnaios@gmail.com

 

http://anitaanand.net/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597357594.4199800491333007812500  

Buy Diazepam In Uk Online  

Doukakis Stratos

By Doukakis Stratos

Valium Online Mastercard

Valium Order Online Australia

http://davidbakeronline.com/test/twitter.com/instagram.com/instagram.com/twitter.com/twitter.com/instagram.com/mylinkhere Ο http://blogs.keshokenya.org/kesho-supporting-literacy-development-in-kilifi Στράτος Δουκάκης γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 1946 στη Μήθυμνα (Μόλυβο) της Λέσβου. Το 1963 μετανάστεψε στη Βενεζουέλα κι έμεινε μέχρι το 2004 ασχολούμενος με το εμπόριο.

Ordering Valium

http://birmingham-dolls.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597269199.7617180347442626953125 Την εμφάνισή του στα γράμματα την έκανε το 1974 με ποιήματα που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ». Στη συνέχεια εκδίδει, στη Βαλένσια της Βενεζουέλας, για δυο χρόνια, τη δεκαπενθήμερη ελληνική εφημερίδα «ΑΝΘΡΩΠΟΙ». Η παρουσία του, όμως, γίνεται έντονη από το 2000 που αρθρογραφεί τακτικά μέχρι το 2003  στο ATHENS PHOTO NEWS (APN) όπως και σε αρκετές ελληνικές ιστοσελίδες ανά τον κόσμο.

Ordering Valium Online Uk

Can You Buy Valium In Australia Είναι από τα ιδρυτικά μέλη και Αντιπρόεδρος της Ένωσης ΕλλήνωνΛογοτεχνών-Συγγραφέων των Πέντε Ηπείρων (ΕΕΛΣΠΗ) με έδρα την Νυρεμβέργη και με συμμετοχή στις Ανθολογίες της Ένωσης. Από το 2003 αρθρογραφεί μόνιμα στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ της Μυτιλήνης.

http://bankholidays-2019.co.uk/category/uncategorized/?ajaxCalendar=1

Valium Cheapest Price Διαθέτει το ΜΗΘΥΜΝΑΙΟΣ (http://mithymnaios.blogspot.gr)

http://firewithoutsmoke.com/portfolios/eve-valkyrie-warzone-cg-announce-trailer/

Valium Online Prescription Επικοινωνία:

mithymnaios@gmail.com