Share

Valium 10Mg Buy Online Μες στην ομίχλη φαίνεται ο επόμενος σταθμός μας
καθώς μόνοι βαδίζουμε σ’ ένα μακρύ ταξίδι
και περιπέτειες άγνωστες που έχει φυλαγμένες
προσμένουμε να ζήσουμε με αγωνία και ελπίδα.

http://blogs.keshokenya.org/vendor/phpunit/phpunit/phpunit.xsd Θα συναντήσουμε άραγε γνώριμες εμπειρίες
που όμως πολύ θα θέλαμε να τις ξαναγευτούμε
ή θα σαλπάρουμε γυμνοί για ωκεανούς καινούργιους
που δεν γνωρίζει η ψυχή πώς να τους διασχίσει;

http://sandshade.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597322470.3643550872802734375000 Μες στον μικρό και νοητό του ταξιδιού μας σάκο
εφόδια γνώσης και αντοχής ας έχουμε κρυμμένα
γιατί σε αυτή την άγνωστη και άνιση πορεία
κάθε σταθμός έχει πολλές αφύλακτες διαβάσεις.

Valium Cheapest Price Γιώργος Μαρινάκης
“Στις σήραγγες του ονείρου” 2007

4 thoughts on “Αφύλακτες Διαβάσεις

 1. http://davidbakeronline.com/the-wired-world-in-2019/twitter.com/twitter.com/twitter.com/instagram.com/instagram.com/twitter.com/dbthinksmart Καλέ μου ποιητή, μ’αρέσει η μουσικότητα των στίχων σου, “στις αφύλακτες διαβάσεις”στην πορεία στο ξάγναντο, στους”νέους ωκεανούς”….κρύβει μια γοητεία το άγνωστο, μια κόντρα με το βολεμένο εαυτό μας. Σπάζοντας τα όρια, μαθαίνεις, ανακαλύπτεις ουρανούς, ή….μπορεί κι αβύσσους, δεν βαλτώνεις όμως. Καλό ταξιδι στο άγνωστο, παρέα με τις λέξεις, τις νότες, τις όλβιες συλλαβές…..
  τζενη

 2. Buy Generic Diazepam Uk Αγαπητέ Γιώργο, πολύ προφητικοί οι στίχοι σου, γραμμένοι από το 2007. Δυστυχώς αυτός ο Λαός είναι άξιος της μοίρας του. Πιο βλάκας λαός δεν υπάρχει σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαστε σε ένα παράδεισο επί της γης και τον έχουμε μετατρέψει σε κόλαση. Ζούμε μέσα στις σήραγγες, όχι του ονείρου, αλλά των εφιαλτών που μόνοι μας αναζητάμε στο ξύπνιο μας. Πολυ χαζοί άνθρωποι και παριστάνουν και τους ξύπνιους. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν διαβάζουν, παρά μόνο την εφημερίδα που γράφει αυτά που θέλουν εκείνοι. Τη λεγόμενη “δική τους” εφημερίδα. Τίποτα άλλο. Και γιατί θέλουν να τα κονομάνε χωρίς να εργάζονται, θέλουν να κοροϊδεύουν το συνάνθρωπό τους. Ο πατέρας μου, πρίν πεθάνει, μου είχε πει: “Παιδί μου ένα μόνο πράγμα θέλω από σένα: Να είσαι τίμιος”. Οι σημερινοί γονείς διδάσκουν στα παιδιά τους το αντίθετο. Γιατί δεν σκέπτονται.
  Κοίτα πού φτάσαμε! Κι ενώ το γνωρίζαμε 100%. Δεν το γνωρίζαμε; Τι περιμέναμε; Να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους; Πώς; Με τι εφόδια; Σήμερα με αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας και με ερέθισμα τα όσα διαβάζω και στους δικούς σου στίχους, νιώθω την ανάγκη να κάνω κάτι. Μη νομίσεις ότι θέλω να κάνω κάτι συνταρακτικό. Απλά θα ήθελα να μπορούσα να ρίξω από ένα χαστούκι-ας είναι ακόμα και αδύνατο, αλλά θα είναι πολύ προβλητικό- σε όλους τους ψεύτες. Δεν τους αντέχω άλλο. Από όπου κι αν προέρχονται.Τίποτα άλλο. Από ένα χαστούκι, θέλω να ρίξω και δεν μπορώ. Αυτό στα αγγλικά λέγεται… frustration. Ακριβής μετάφραση στα ελληνικά δεν υπάρχει. Όποιος την ξέρει ας μου την πει.
  (Μια δική μου περιφραστική ερμηνεία μπορεί να είναι … ¨Αφύλακτες διαβάσεις!”)
  Σε ευχαριστώ για τον ωραίο στίχο σου.
  Με τιμή
  Αρις Αντάνης

 3. Purchasing Valium Αυτό είναι το μεγαλειο της τέχνης, Άρι, να μεταγλωττίζει τις έννοιες του ποιητή,ο καθε αναγνώστης, έχεις πολύ δικιο και συμφωνώ με την οργή σου, αυτην αποφεύγοντας, διάλεξα “άλλους ουρανούς”να ερμηνεύσω μέσα απ’τους στίχους του ποιητή, μιας προσωπικής ουτοπίας, γιατί εκεί με οδηγεί η ποίηση, για να οργανώνεται κι η σκέψη μου…Το χαστούκι, νομίζω είναι η ίδια η εντιμότητα του καθενός μας και η συνέπεια στα πιστεύω μας, η ορθή στάση του σώματος και το καθάριο βλέμμα, έτσι θα διαβούμε “τις αφύλακτες διαβάσεις”
  Σ’ευχαριστούμε ποιητή για την αφορμη, που μας έδωσε η ποιητική σου διάσταση….
  τζενη

 4. http://birmingham-dolls.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597240520.2997400760650634765625 Αγαπητέ Άρη, ίσως θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε τη λέξη frustration: ‘αδιέξοδο’, ‘στενό’, ‘μεγάλη και αξεπέραστη λύπη’, ή ‘αβάσταχτη στενοχώρια’… και ειλικρινά θα ήθελα να πω ότι ο σύζυγός μου και εγώ αισθανόμαστε ακριβώς το ίδιο. Δεν υπάρχει διέξοδος στα συναισθήματα ετούτα και είναι τόσο βαριά, και παρόμοια ίσως με νοητή πλάκα πάνω στο στήθος! Μπορούμε να το αποκαλέσουμε και ‘ψυχοπλάκωμα’ τελικά.

  Cheap Valium Australia “Μες στην ομίχλη φαίνεται ο επόμενος σταθμός μας
  καθώς μόνοι βαδίζουμε σ’ ένα μακρύ ταξίδι
  και περιπέτειες άγνωστες που έχει φυλαγμένες
  προσμένουμε να ζήσουμε με αγωνία και ελπίδα”.

  Αγαπητέ Γιώργο οι στίχοι σου -όπως τονίζει και ο Άρης- είναι επίκαιροι και οπωσδήποτε διαχρονικοί… Η πατρίδα μας τραβάει ακόμη μια φορά τις βαριές αλυσσίδες μιας διαφορετικής κατοχής, καθώς βάλλεται από παντού! Εύχομαι για ένα θαύμα… Ας επικρατήσει επιτέλους η νοημοσύνη και ο πατριωτισμός!

Leave a Reply

Valium Online Cheap Your email address will not be published. Required fields are marked *

How To Buy Valium In Australia

Valium Online Sale

http://blogs.keshokenya.org/from-kilifi-from-vancouver/

Buy Ardin Diazepam

Buying Valium Online In Australia

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597325748.9741950035095214843750

Cheap Valium From India

http://sandshade.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597400575.8805289268493652343750