Το χρώμα της λύπης

Share

http://augustinecamino.co.uk/upel.php Απ’ την παλέτα των χρωμάτων πιο βαρύ
λέω πως είναι το βαθύ χρώμα της λύπης.
Σκεπάζει το μπλαβί των ταξιδιών
τα κίτρινα νομίσματα της μέρας
τα πράσινα χαλιά των σιωπών
τις κόκκινες παντιέρες στα μπαλκόνια.
Μόνο που έχει ένα μειονέκτημα:
Ξεβάφει στο πλυντήριο του χρόνου
και μεταλλάσσεται αργά, μεθοδικά
στο αδιάφορο, μουντό, χρώμα της λήθης.

Cheap Generic Valium Online Χάρης Μελιτάς

Harilaos

By Harilaos

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/viagra-women O Buy Cheap Valium Online Χάρης Μελιτάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από το νησί των Κυθήρων. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και τ. καθηγητής ΑΣΠΑΙΤΕ, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, της Ένωσης Συγγραφέων Λογοτεχνών Ευρώπης και της Αμφικτυονίας Ελληνισμού. Ποιήματα και διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες (Μανδραγόρας, Νουμάς, Λογοτεχνική Δημιουργία, Ίαμβος, Παρέμβαση, Γραφή Λάρισας, Νέα Αριάδνη, Άνευ, Ελευθεροτυπία, Έκφραση Καλαμάτας, Έκφραση Λέρου, 3η Χιλιετία, Νέα Σκέψη, Κελαινώ) και περιλαμβάνονται σε ανθολογίες (Χάρη Πάτση, Νέας Αριάδνης, Ποιήματα του 2008 της Κοινωνίας των Δεκάτων, Λογοτεχνική Πολυμορφία, το Ποδόσφαιρο στη λογοτεχνία κ.ά.). Στίχους του έχουν μελοποιήσει οι συνθέτες Ν. Λαρυγγάκης, Γ. Φουντούλης και Γ. Καλαϊτζόγλου. Έχει βραβευτεί από Λογοτεχνικές Ενώσεις, Πολιτιστικά Σωματεία και φορείς.

http://anitaanand.net/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597253325.7760779857635498046875 http://sandshade.com/admin/

http://birmingham-dolls.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597253238.8156509399414062500000 http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/new-years-day-2019/?ajaxCalendar=1 Εργογραφία: Ιστορία της τέχνης και της τεχνολογίας, εκδ. Ο.Ε.Δ.Β., Αθήνα, 1980, Η νύχτα στο πιάνο, Ποίηση, εκδ. Μανδραγόρας, Αθήνα, 1995, Πατέ στρουθοκαμήλου, Ποίηση, εκδ. Μανδραγόρας, Αθήνα, 2008, Εραστής ειδώλων, Ποίηση, εκδ. Μανδραγόρας, Αθήνα, 2009, Γλώσσα λανθάνουσα, Ποίηση, εκδ. Μανδραγόρας, Αθήνα, 2010.

Ποιήματα του Χάρη Μελιτά υπάρχουν σε πολιτιστικά sites, στο διαδίκτυο. Έχει διατελέσει μέλος Κριτικών Επιτροπών σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Ποιήσεως και παρουσιάσει ποιητές στο Ποιητικό Συμπόσιο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Πνευματικό Κέντρο Παλλήνης και στο θέατρο της Ημέρας.

12 comments

 1. http://firewithoutsmoke.com/portfolios/nioh-2/ Yπέροχο, καλέ μου ποιητή, στη συλληψη μα και στην απόδοσή του, και για να ξορκίσω το “μουντό της λήθης” θα ψιθυρίσω ένα στίχο του Ελύτη “στο χωριό της γλώσσας μου τη Λύπη τηνε λένε Λάμπουσα!”
  τζ

  1. Χαρακτηριστικός ο στίχος του Ελύτη που παραθέτετε
   εκλεκτή φίλη Τζένη.Σας ευχαριστώ εκ βαθέων.

 2. Εξαιρετικό, αγαπητέ Χάρη. Η λήθη επέρχεται γιατί όλα λειτουργούν δυϊκά. Η λύπη δεν είναι παρά το τέλος κάποιας χαράς. Και το αντίθετο, φυσικά. Κι επειδή μέσα από τα δικά σας υπέροχα ποιήματα, ομολογογώ ότι βρίσκουμε την ευκαιρία να “φανούμε” κι εμείς λίγο, επίτρεψέ μου να παραθέσω ένα χαϊκού – όπου είσαι και αυθεντία- από το νέο μου βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει τον άλλο μήνα:
  Δεν είν’ ο χρό-νος
  που ό-λα τα για-τρε-ύει
  μα η α-γά-πη.
  Με αγάπη
  Άρις

  1. Σας ευχαριστώ Κε Αλιγιζάκη και δεν σας κρύβω ότι
   κι εγώ θαυμάζω τις δημιουργίες σας.

  2. Valium Diazepam Buy Uk Φίλε Άρι, τα σχόλιά σου όπως πάντα καίρια και με σαφή
   φιλοσοφική διάθεση.Αλλά και το ποίημά σου εξαίσιο.
   Δεν με βλέπω καθόλου καλά!Να είσαι πάντα καλά.

  1. Buy Genuine Valium Online Ελένη μου, κάθε ευμενές σχόλιο μιας κορυφαίας ποιήτριας της πολύπαθης μα περήφανης Κύπρου
   όπως εσύ, αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα.Εύχομαι
   υγεία και πάντα επιτυχίες.

  1. http://sandshade.com/sitemap.xml Αγαπητέ μου ποιητή Ιάκωβε, όπως πάντα χαρίζεις αφειδώς ενθαρρυντικά λόγια για τα ποιήματά μου.
   Με συγκινείς ιδιαίτερα για την ευγενική σου διάθεση.
   Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς και σου εύχομαι ό, τι επιθυμείς.

 3. Buy Valium Αυτός ο ενδόμυχος φόβος της ύπαρξής μας, για να υπάρξω/εις/ουμε, πρέπει να μην ξεχνούμε. Για να μην απωλέσουμε οριστικά ό,τι αγαπήσαμε και μας σφράγισε, οφείλουμε να διατηρούμε άσβεστη τη μνήμη. Από ένα προσωπικό μας γεγονός ως την ιστορική μνήμη ενός ολόκληρου λαού. Με συγκινήσατε και με κάνατε κοινωνό των συλλογισμών σας, ώστε να σταθώ με σεβασμό στους στίχους σας. Σας ευχαριστώ.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ordering Valium From Overseas

http://blogs.keshokenya.org/2014/08

Valium Mastercard