Ο Μπάρμπα$ ο Αμερικάνο$

Share

Mια συνταρακτική και άκρως αληθινή ιστορία, η περίληψη της οποίας τιμήθηκε με το 1ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό βραβείο διηγήματος…2010 (Κλικ εδώ να το δείτε)

Buy D10 Valium Online Η Ειρήνη Ντούρα–Καββαδία είναι Συγκριτική και Υπολογιστική Γλωσσολόγος/ Μηχανολόγος (ΜΑ & MSc.), απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας) και του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ρομποτικής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, καθηγήτρια τεσσάρων ξένων γλωσσών, μεταφράστρια και διεθνώς βραβευμένη λογοτέχνης (συγγραφέας, ποιήτρια, δοκιμιογράφος, αρθρογράφος). Είναι εκπαιδευτικός και διδάσκει στο κέντρο ξένων γλωσσών της, Ακαδημία (Academy Centres) στο Παλαιό Φάληρο.

2 comments

 1. http://bassenthwaite-reflections.co.uk/in-man-uk-viagra ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
  ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ “ΔΙΑΣΠΟΡΙΚΗΣ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ.
  Άρις Αντάνης

  1. Αγαπητέ Άρι,
   σε ευχαριστώ θερμά για τα συγχαρητήρια και τα υπέροχα λόγια σου. Ειδικά καθώς προέρχονται από εσένα, που είσαι τόσο διακεκριμένος, αποκτούν ακόμα πιο ιδιαίτερη σημασία! Επίσης με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Ιάκωβο που προάγει τον πολιτισμό και στέκεται πάντοτε αρωγός στα νέα -από ψυχής- πονήματά μας.
   Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία

Leave a comment

Buy Valium 5 Mg Online Your email address will not be published. Required fields are marked *

Valium To Buy

http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/spring-bank-holiday-2019?ajaxCalendar=1

http://blogs.keshokenya.org/blog/wp-admin/setup-config.php

http://davidbakeronline.com/death-on-the-road/twitter.com/instagram.com/mylinkhere