“Αρχάγγελοι του Ωραίου”

Share

Valium To Buy Για να αγγίξω των ανθρώπων
τις ψυχές,
βάνω στα χείλη
το περίγραμμα των στίχων
κι από τις ψίχες των
δακτύλων ως
την άκρη των ματιών,
λύνω την ποίηση
στο όραμα των ήχων
και ξάφνου μέσα μου
ξυπνούν
των ποιητών ταξιδεμένες
ρήσεις,
<και δυτικά της λύπης>
μου ορμούν, όλες
οι άκρες
των νησιών
οι γαλανές σταγόνες
του πελάγους,
στήνονται μνήμες στα
<κεράκια> των λεπτών
και ήχοι απ’ των άστρων
τη συμπόνια
κι είναι οι στίχοι
κραδασμοί
των ποιητών,
κι οι ποιητές
Αρχάγγελοι του Ωραίου!

Order Valium Online Overnight

Buy Generic Diazepam Uk Buy Diazepam With Credit Card Τζένη Κουφοπούλου
“Εφαπτομένη του απείρου” – 2005

Jenny Koufopoulou

By Jenny Koufopoulou

http://blogs.keshokenya.org/category/uncategorized/page/19 ΑΠΟΠΕΙΡΑ… ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΓεννήθηκα στην αγκαλιάτων πεύκων, στην Αγία Παρασκευή,την εποχή που οι κάμπιες, έσερναντρενάκι-μαγικό τα όνειρά μου…Όταν “σουσάμι-σουσάμι’’… “άνοιξε’’εμπρός μου η ζωή,οι εκθέσεις ιδεών της εφηβείας μου,έγιναν “συζυγικοί καυγάδες άφθαρτοι’’στης απορίας μουτα ερωτευμένα ίχνη…Σπουδή μου όλη, το μέγα ερωτηματικότης ύπαρξης, στις ανάσες των παιδιών μου!Περγαμηνές μου, τα χαμόγελά τους,υπογράφουν εντός μου τη ζωή τους…και υπάρχω.Όσο για την ημερομηνία γέννησης….είμαι εκατομυρίων δευτερολέπτων,απείρων στιγμών και….μιας αιωνιότητας αγάπη.

6 comments

 1. Buy Genuine Valium Online Τζένη μου , ” είναι οι στίχοι κραδασμοί των ποιητών”. Και οι δικοί σου …κραδασμοί μας χαρίζουν τόση ομορφιά και ευαισθησία.

 2. Σ’ευχαριστώ από καρδιάς Ελένη μου, είναι αγαπημένο μου κι αφιερωμένο στους ποιητές, αυτό το πόνημα, ευχαριστώ ιδιαίτερα και τον Ιάκωβο που το ανάρτησε.
  τζ

 3. Είμαι από τους τυχερούς που έχω αυτό το βιβλίο. Σε ένα βιβλίο με ποιήματα “κολλάει” κανείς σε κάποια από αυτά. Πολλοί μάλιστα κολλάνε και αυτοκόλλητα για να τα ξαναβρούνε εύκολα. Στους “Αρχάγγελους του Ωραίου” της Τζένης, έχω βάλει ένα αυτοκόλλητο. Και σε άλλους στίχους της. Σήμερα δε, που ξαναδιάβασα τους “Αρχάγγελους” με τράβηξε το κόκκινο “post it” που είχα βάλει σε ένα ποίημά της. Γράφει η Τζένη:
  “Να γράψω θέλω /μα… σωπαίνω//Να “κλάψω θέλω/μα… γράφω//Χορός οι “λέξεις/γύρω μου/θυσιάζοντας τα “δάκρυα/εγκυμονούν νοήματα…//Ποια γέννα “Μήδεια/θα πνίξει τη φωνή μου;//Ποια “Αντιγόνη -κορμοστασιά/ θα θάψει τα όνειρά “μου;// Να γράψω θέλω/μα σμίκρυνα/στων “λέξεων το χορικό.//Σιωπή…καλύτερη,/ της “ευγλωττίας νόθα κόρη!”
  ΑΑ

 4. Πώς να ευχαριστήσω όλους εσάς, καλοί μου ποιητές,που τόσο με συγκινείτε…μάλλον με μιαν εύγλωττη σιωπή και μιαν αμηχανία, δεν σας κρύβω…
  τζ

Leave a comment

Buy Cheap Diazepam From India Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://zaphiro.ch/?s=yumiaoga.cn

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597437224.7207829952239990234375

http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597243102.6795239448547363281250

Buy Valium Eu