Δεν σε φτάνω

Share

Μουσική σύνθεση του Άρι Αντάνη στο ποίημα της Ρούλας Δρακούλη-Πολυχρόνη “Δεν σε φτάνω”.

http://davidbakeronline.com/bbc-radio-4-the-power-of-twitter/twitter.com/instagram.com/twitter.com/instagram.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/instagram.com/mylinkhere  

Buy Ardin Valium  

Buy Roche Diazepam Uk

Adanis Aris

By Adanis Aris

Order Diazepam 5Mg

Buy Valium Europe Γεννήθηκε στο νησί Πόρος του Σαρωνικού.

Προσλήφθηκε, μετά από διαγωνισμό μεταξύ αριστούχων όλης της χώρας, και  εργάστηκε σε Καταστήματα και επιτελικές θέσεις της Εθνικής Τράπεζας επί 33 χρόνια. Παραιτήθηκε με τον ανώτατο Βαθμό του Διευθυντή Διοικήσεως.

 --

Κατέχει πτυχία:

Buy Valium 5Mg Online

Online Valium India

http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/fathers-day-2019?ajaxCalendar=1 Του έχουν απονεμηθεί διπλώματα:

http://weiroch.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597299819.4649009704589843750000

http://augustinecamino.co.uk/wp-json/wp/v2/users/

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/funniest-viagra-videos

Valium Online Sweden --

Buying Valium Online Australia

Buy Diazepam Usa

http://anitaanand.net/author/anita/page/3 Με τη λογοτεχνία ασχολείται από τη νεανική του ηλικία(Διήγημα, Χρονογράφημα, Ευθυμογράφημα, Δοκίμιο, Ποίηση)

Buy Real Valium

http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597239967.1009778976440429687500

http://augustinecamino.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597286283.1491489410400390625000 Έχει εκδώσει 5 βιβλία (3 συλλογές διηγημάτων και  2 ποιητικές συλλογές) και έχει βραβευθεί με πολλά διπλώματα, επαίνους και διακρίσεις.

Buy Real Valium

Buy Diazepam Roche

Buy Valium Cheap Online Uk Διασκευή του για νηπιαγωγεία της κλασσικής κωμωδίας του Αριστοφάνη «Όρνιθες» παίχθηκε από το 21ο Νηπιαγωγείο, στο Ίλιο Αττικής. Επίσης παίχθηκε και το δικό του έργο για παιδάκια «Οι εννέα Καλλιπάτειρες», με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

Έχει διατελέσει μέλος συντακτικών επιτροπών πολλών κλαδικών περιοδικών και εφημερίδων και, μέχρι σήμερα, της περιοδικής έκδοσης του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας « ΕΘΝΟΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, Έρευνα και Γνώση).

Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, ως κιθαρωδός. Έχει λάβει μέρος σε συναυλίες με διάφορα σχήματα ( σόλο, ντούο, χορωδίες). Είναι μέλος της

χορωδίας «Νοστωδία» του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληναίων Πετρουπόλεως

«Ο Θεόφιλος» ( κιθάρα, φωνή).

Έχει μελοποιήσει δικούς του στίχους αλλά και 2 υπέροχα ποιήματα του γνωστού συγγραφέα Τάκη Χατζηαναγνώστου.

Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, με μεγεθύνσεις του.

9 comments

 1. Με τόσο ωραία μουσική και με φωνή αισθαντική…μα και σπασμένα τα φτερά, εσύ όπου θες…θα φτάσεις!
  Σ’ευχαριστούμε Άρι, με τη μουσική σου, μερώνεις το ανυπόφορο, μέσα μας!

 2. Αγαπητέ Ιάκωβε, σου αφιερώνω από καρδιάς αυτό το τραγούδι, που μόλις ανάρτησες, και σε ευχαριστώ δημόσια, με τον τίτλο:”Δεν σε φτάνω”.
  Και βέβαια είναι εμφανές ότι αν σε έφτανα, όπως μου λέει και η γεμάτη καλοσύνη Τζένη, θα είχα φτειάξει κι εγώ μία ολόκληρη “Διασπορική” και θα είχα προσπαθήσει να την εμπλουτίζω, όπως κάνεις εσύ, συνεχώς με μηνύματα, με ποιητές όπως τα μέλη της, με περιοδικά, με πολιτισμό και με πατρίδα.
  Είμαι βέβαιος ότι πολλά από τα μέλη της Διασπορικής αισθάνονται το ίδιο σαν κι εμένα.
  Και αυτή η βεβαιότητα πηγάζει μέσα από τα έργα τους που τα διαβάζω με πολλή προσοχή και μαθαίνω από αυτά, διότι είναι παρα πολύ υψηλού επιπέδου.
  Το μόνο που θα επιθυμούσα είναι να διάβαζα πιο συχνά τα πονήματα των μελών μας, διότι μου λείπουν.
  Ευχαριστώ πολύ. Είμαι ευγνώμων.
  Με τιμή
  Άρις Αντάνης

  1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε Άρι,

   Όμως αν και η καρδιά της Διασπορικής ίσως είμαι εγώ, η ψυχή και η ανάσα της είστε εσείς όλοι που της δίνετε το κουράγιο και την ενθάρρυνση να συνεχίσει. Οι πολιτικοί της Ελλάδας ξέχασαν παντελώς τον πολιτισμό. Εμείς έχουμε υποχρέωση να τον διατηρήσουμε για να διατηρήσουμε την ταυτότητα, υπόσταση και ακεραιότητα της λογικής μας…
   Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμβολή σας. Είστε αξιέπαινοι.

   Ιάκωβος

 3. Γράφω και συγχρόνως ακούω την έμπνευσή σου για τη μουσική επένδυση των ωραιότατων αυτών στίχων και γεμίζω ελπίδα.
  Μπορεί, λοιπόν, να σε προφτάσω μια μέρα…

 4. Δέσποινα,
  Κατά σύμπτωση , μόλις διάβασα το σχόλιο του Ιάκωβου και ειλικρινά χάρηκα για τα λόγια του, άνοιξα τη νέα ποιητική σου συλλογή “Μήπως και τραγουδήσεις” και σκεφτόμουν αρχικά πόσο ωραίος είναι αυτός ο τίτλος που διάλεξες!
  Μετά άρχισα να ξαναδιαβάζω τα ποιήματά σου και … κόλλησα για αρκετή ώρα σε ένα από αυτά στη σελίδα 23:

  Όταν λέμε ταξιτζής, δεν εννοούμε τον Κώστα…
  Όταν λέμε τραπεζικός δεν εννοούμε τη Γιώτα…
  Όταν λέμε υπάλληλος δημόσιος δεν εννοούμε το Γιώργο…
  Όταν λέμε πολιτικός δεν εννοούμε την Καίτη…
  Η διαφορετικότητά τους έγκειται
  μόνο και μόνο στο γεγονός, ότι…
  ό,τι και να κάνουν…΄
  “άνω θρώσκουν”…

  1. Πολύ ωραίο ποίημα Δέσποινα…,

   Και συμπληρώνω το πιο πάνω σχόλιό μου με το ρητό:

   Ο πολιτισμός δεν είναι ασχολία των ολίγων, είναι απαραίτητη ανάγκη των πάντων για να υπάρχει η ελπίδα ότι δεν εξαλείφουμε τους απογόνους μας…

 5. Μου αρέσει πολύ ετούτη η σύνθεση… Άρη γνωρίζεις πώς να αγγίζεις τις ευαίσθητες χορδές μας, με την απλότητά σου! Οι στίχοι είναι πολύ όμορφοι και η απροσποίητη φωνή σου και παρόμοια η κιθάρα σου, τους ταιριάζει! Στίχοι και ερμηνεία μιλούνε κατευθείαν στην καρδιά μας! Το ένα στοιχείο προσπαθεί να φτάσει το άλλο και το πάντρεμά τους τελικά είναι πετυχημένο!

 6. Πιπίνα καλημέρα από την πατρίδα σου, την πρώτη. Κι έχουμε έναν ωραίο ήλιο σήμερα που μπαινοβγαίνει και μας κρατάει σε ενδιαφέρον.
  Σε ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά σου σχόλια.
  Θέλω να διευκρινίσω μόνο τα εξής:
  1/Ο στίχος είναι της Κυρίας Ρούλας Δρακούλη- Πολυχρόνη, καταπληκτική σοπράνο της χορωδίας μας, από το βιβλίο της “Ηλιοβασίλεμα κάπου στην Ελλάδα”.
  2/καθώς διάβαζα αυτό το στίχο της, ένιωσα να βγαίνει αυτό το μοτίβο, μέσα από τις λέξεις, παρά το ότι ο ρυθμός “χασαποσέρβικο” δεν είναι και του γούστου μου. Το μελοποίησα λοιπόν με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα το ακούσουμε από την ίδια. (Λαϊκός ρυθμός με λυρική φωνή υψιφώνου)
  3/Νιώθω πως έχω μελωδίες στο μυαλό μου που θέλουν να βγουν. Αυτό το έχω από μικρό παιδάκι, αλλά διάλεξα τη σιγουριά της εργασίας κι έτσι έδωσα εξετάσεις στην Εθνική και προσλήφθηκα. Άρα δεν είμαι μουσικός, ούτε ποιητής. Απλώς μου αρέσει να γράφω τραγούδια και ποιήματα και να τα τραγουδάω. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
  4/Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ όμως είναι να τα μοιράζομαι με τους φίλους μου, που μάλλον δεν θα με παρεξηγήσουν για τις όποιες ατέλειες και για την όχληση.
  10000000000 ευχαριστώ Πιπίνα μου.
  Να είσαι πάντα καλά.
  Άρις

Leave a comment

Your email address will not be published.