Εκθεση Ζωγραφικής “Επιπλέων βυθιζόμενος”

Share

Με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Φώτη Γαλανόπουλου με τίτλο «Επιπλέων Βυθιζόμενος» που πραγματοποιήθηκαν στην Gallery Kaplanon 5, κοινοποιώ το trailer που προέκυψε από εκείνη την ημέρα.

Η ποίηση της εικόνας του σουρεαλιστή Fotis Galanopoulos, διανθίστηκε από την γλαφυρή ερμηνεία του ηθοποιού Stathis Kokkoris και την ευαίσθητη ματιά του εικονολήπτη – σκηνοθέτη Andreas Petropoulos.

Ιδιαίτερα τιμητική υπήρξε η παρουσία της Αργεντινής πρέσβειρας Carolina Pérez Colman και του Κουβανού πρέσβη Osvaldo J. Cobacho Martinez.

Για εσάς που ήρθατε αλλά και για όσους δεν τα καταφέρατε, αλλά ξέρουμε ότι «είστε εκεί».

Ευχαριστούμε από καρδιάς

Thimios Kakos

4 thoughts on “Εκθεση Ζωγραφικής “Επιπλέων βυθιζόμενος””

 1. Υπέροχο video! Ποιητής της εικόνας ο κος Γαλανόπουλος, με τον υπαινιγμό των χρωμάτων και των οραμάτων του, αποτυπώνει ιδανικά, τον”βυθιζόμενο άνθρωπο”.Αυτό το …”εξαιρετικό θηρίο”,που μπορεί να είναι ,μαζί, δαίμων και Άγιος!
  Ας ελπίζουμε, όμως, στην αγιοσύνη του, μέσω της Τέχνης!
  Σ’ευχαριστούμε Ιάκωβε,για την προσφορά σου!
  Τελικά η ΔΙΑΣΠΟΡΙΚΗ είναι το καλύτερο ηλ.περιοδικό! Ενώνει τις φωνες και την ψυχή των καλλιτεχνών, με τον πιο ευγενή και διακριτικό τρόπο αλλά και οι συμμετέχοντες έχουν την ποιότητα που αρμόζει στη Διασπορική!
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, απο καρδιάς!
  ΤΖ

  1. Αυτό που χαροποιεί εμένα δεν είναι μόνον το ότι συμμετέχουν αξιόλογοι καλλιτέχνες στη σελίδα αυτή, αλλά ότι συμμετέχουν και αξιόλογοι σχολιαστές που βλέπουν πίσω από τα πρόσωπα και τα λόγια και εμβαθύνουν στην τέχνη. Η τέχνη ολοκληρώνεται όταν συνοδεύεται από ένα διακριτικό και μελετημένο σχόλιο.
   Ι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.