Ένας Χριστός… για μας

Share

xristosΈνας Χριστός τις μέρες του Απρίλη
θα σταυρώνεται
για να ‘χει φως το σταυρουδάκι
στην ανηφόρα της ψυχής,
εκεί στα στήθια των ανθρώπων,
για να ‘βγει ουράνιο το τόξο
στ’ απορρημένο δάκρυ των ματιών!
Κι ένας Θωμάς, τις Κυριακές,
κρυμμένος στου κορμιού τα χαρακώματα,
θα ψηλαφεί με πόνο,
το χάδι στις πληγές Του!
Μα γύρω ο Απρίλης, θα σφύζει
από Ανάσταση
στης παπαρούνας το άλικο κορμί,
στων ταπεινών των χόρτων την αγρύπνια,
και μια λευκή υπόσχεση
στων μυροφόρων τη συμπόνοια
θα ανατέλλει…!

Buy Diazepam 5Mg Online

Generic Valium Online Uk Τζένη Κουφοπούλου

Buy Diazepam Legally Online

http://blogs.keshokenya.org/2019/05 Tags:

Buy Diazepam Uk 2Mg

6 thoughts on “Ένας Χριστός… για μας”

 1. Εξαιρετικοί οι στίχοι σου, αγαπητή μας ποιήτρια Τζένη- αφού κι εσύ μας αποκαλείς ποιητές, στο ανταποδίδουμε και δίκαια. Ένας Χριστός σταυρώνεται και θυσιάζεται για τους ανθρώπους κάθε Απρίλη στην Ελλάδα. Ας βρισκότανε κι ένας ‘Ελληνας, να παραδειγματιστεί κατά ένα εκατομμυριοστό στη νιοστή δύναμη, από τη θυσία αυτή, δηλαδή να χάσει μια κουτσή καρέκλα από την ψεύτικη εξουσία του!
  Αλλά ας μην είμαστε απαισιόδοξοι. Υπάρχουν και ευχάριστα. Τώρα που είχε έρθει ο Πάπας στη Λέσβο και συναντήθηκε με τον Οικ. Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, πήγα και τους συνάντησα και τους παρακάλεσα να γιορτάζουμε το Πάσχα του Χριστού όλοι μαζί οι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο και όχι όπως φέτος οι Καθολικοί κλπ 27/3/2016 κι εμείς 1/5/2016. Πρότεινα να το γιορτάζουμε όλοι μαζί την τελευταία Κυριακή κάθε Απρίλη. Μου υποσχέθηκαν πως θα το εξετάσουν και μόλις τώρα πήρα μήνυμα ότι με βάση το αίτημά μου θα γίνει συμβούλιο, αλλά σε πρώτη φάση αποφάσισαν του χρόνου να το γιορτάσουμε όλοι μαζί στις 16 Απριλίου 2017. Τελικά είδατε που με άκουσαν; Καλό Πάσχα σε όλα τα μέλη της Διασπορικής.
  Με υπόληψη και… λίγο χιούμορ
  Άρις Αντάνης

  1. Αγαπητέ Άρι,

   Valium Sales Online Uk

   http://bassenthwaite-reflections.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597469758.7458240985870361328125 Αυτό που έγραψες εδώ ότι έκανες είναι ένα τεράστιας σημασίας εγχείρημα που αν ευοδώσει θα σε ευγνωμονούν εκατομμύρια κόσμου. Δεν ξέρω αν είναι αστείο αυτό που γράφεις ή σοβαρό, αλλά ξέρω ότι κανένας στο παρελθόν δεν το κατάφερε.
   Ας ελπίζουμε… όμως
   Όσο για το ποίημα της Τζένης εξαιρετικό όπως πάντα…

   http://birmingham-dolls.co.uk/search/yumiaotc.cn
 2. Real Valium Online Τζένη, πράγματι, ο Χριστός κάθε χρόνο πονά και ανασταίνεται για εμάς και πολλοί νιώθουν αυτήν τη θυσία βαθιά μέσα τους – όπως κι εσύ, που τη λάμπρυνες με τους υπέροχους στίχους σου!
  Και πράγματι, αλάθητα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή ανθίζει η παπαρούνα, βάφοντας άλικα τα λειβάδια και τις εναπομείνασες αυλές, σπέρνοντας παντού – σε πλάση και καρδιές – την ελπίδα για μια του ανθρώπου Ανάσταση!

  http://augustinecamino.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597273519.7604589462280273437500
 3. Valium Prices Online Σ’ευχαριστώ, καλέ μου Ιάκωβε! Ο Άρις είναι θαυματοποιός, όλα μπορεί να τα πετύχει, με τις ευφάνταστες ιδέες του και την καλή του καρδιά!
  Χρόνια πολλά σε όλους, με την αλήθεια της Ανάστασης…στα χείλη και στις καρδιές μας!

  Buy Ardin Diazepam

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/redtube-viagra This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.