Επίκαιρα…

Share

http://sandshade.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597262976.7596130371093750000000 Μέσα απ’ τις στάχτες
– Φοίνικας θ’ αναστηθεί –
η Ρωμιοσύνη!

Απ’ τα πιστεύω
των ενδόξων προγόνων
μην ξεστρατίσεις!

Ω, Ελλάδα μου!
Πόσο πικρά φέρθηκαν
δήθεν φίλοι σου…

Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία

Doura-Kavvadia Irene

By Doura-Kavvadia Irene

http://zaphiro.ch/search/beijingymca.cn/feed/rss2/ Η  Buying Valium Online Uk Legal Ειρήνη Ντούρα–Καββαδία http://augustinecamino.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597281806.0462350845336914062500 κατάγεται από την Άνδρο. Είναι καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας, Γλωσσολόγος - Συγκριτικολόγος (ΜΑ), καθώς και Υπολογιστική Γλωσσολόγος – Μηχανολόγος (MSc), απόφοιτος του μεταπτυχιακού τμήματος «Τεχνογλωσσία» (Διατμηματική συνεργασία του τμήματος Η/Υ & Ρομποτικής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του τμήματος Γλωσσολογίας του Καποδιστριακού Παν/μίου, και του Ινστιτούτου Επεξεργασίας του Λόγου (ΙΕΛ). Έχει εργαστεί εθελοντικά ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος στο τμήμα Μικροηλεκτρονικής και συμμετείχε στα πλαίσια της διατριβής της στο παγκόσμιο συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης στη Σάμο. (Paper 2004 – www.bibsonomy.org/author/Doura). Επίσης εργάστηκε ως ειδική επιστημονική συνεργάτης διεθνούς δικηγορικού γραφείου και οίκου μετάφρασης με εξειδίκευση στα τεχνολογικά κείμενα Ευρωπαϊκών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας - εφευρέσεων. Από τον περασμένο Μάιο διδάσκει ξένες γλώσσες στο κέντρο ξένων γλωσσών, μετάφρασης και πληροφορικής «Ακαδημία» που ίδρυσε η ίδια στο Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα.

http://anitaanand.net/uncategorized/sophia-review-the-observer-11115/

http://davidbakeronline.com/category/thinksmartblog/instagram.com/mylinkhere  

http://firewithoutsmoke.com/portfolios/starling-battle-for-atlas/

  Buy Terapia Diazepam

 • Σε ότι αφορά το λογοτεχνικό της έργο, έχει εκδώσει παιδικά παραμύθια και διηγήματα, ενώ έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία για το λογοτεχνικό της έργο σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Έχει λάβει μέρος σε αρκετές εκθέσεις ποίησης και φεστιβάλ τεχνών στην Καλλιτεχνούπολη στο Γκάζι,  στο Μοναστηράκι, στη Θεσσαλονίκη και στο Έβρο. Έχει τιμηθεί επίσης με επαίνους και βραβεία σε παγκόσμιους διαγωνισμούς (ενδεικτικά : 1ο Βραβείο για μεμονωμένη ποίηση στον 23ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό “Giovanni Gronchi” στην Πίζα της Ιταλίας, και 1ο βραβείο ποιητικής συλλογής στον αμέσως επόμενο διαγωνισμό, 1ος έπαινος στον 9ο ποιητικό διαγωνισμό του λογοτεχνικού και καλλιτεχνικού συλλόγου Βαυαρίας). Από το περασμένο έτος είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Λογοτεχνών/ Καλλιτεχνών «International Writers and Artists Association (IWA)», ενώ προσφάτως αναγορεύθηκε και τακτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Επίσης είναι μέλος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για τον πολιτισμό «Αργοναύτες» (www.argonautes.gr), της Ένωσης Λογοτεχνών (www.logotechnes.gr), της Διεθνούς Ένωσης Ποιητών “World Poets Society” (http://worldpoetssociety.ning.com/profile/IreneDoura), της «Καλλιτεχνικής Πολιτείας» (www.bankit.gr), του Συνδέσμου Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας (Deutschlehrerkongress) και άλλων οργανώσεων που έχουν στόχο την προαγωγή των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και περιβαλλοντικών οργανώσεων.
 • Buy D10 Diazepam

Έργα της έχουν φιλοξενηθεί σε περιοδικά, εφημερίδες, καθώς και σε ανθολογίες, μεταξύ άλλων σε μια Ιταλική και σε μια Ινδική (μεταφρασμένα στην αγγλική γλώσσα). Διαδικτυακοί τόποι που έχουν συμπεριλάβει έργα της είναι μεταξύ άλλων οι ακόλουθοι:

Online Valium Sales

 

http://weiroch.co.uk/privacy-policy/

 

Buy Diazepam Wholesale  

http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/in/?ajaxCalendar=1  

Order Valium Online India

 

1 comment

 1. Buy Indian Valium Πολύ επίκαιρα και παρα πολύ όμορφα τα χαϊκού σας, Κυρία Ειρήνη. Δύσκολο το είδος αυτό της ποίησης, παρά την μικρή του έκταση. Πώς το λένε μεταφορικά;
  “Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά φιαλίδια”.
  17 συλλαβές και υποβάλλουν τόσες έννοιες, νοήματα, διδάγματα, συναισθήματα!
  Εκτός του ότι εκπαιδεύουν στη λακωνικότητα κάποιους πολυλογάδες, όπως … ελόγου μου, αφού:
  “Χαϊκουίζειν
  εστί λακωνίζειν τε
  και φιλοσοφείν!”
  Με υπόληψη και εγκάρδιο χαιρετισμό
  Άρις Αντάνης
  arimari@otenet.gr

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://augustinecamino.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597292082.6025331020355224609375