«Στιγμές από το ρεπερτόριο του θανάτου»

Share

Οι «Στιγμές από το ρεπερτόριο του θανάτου» είναι  η 5η ποιητική συλλογή του Θοδωρή Βοριά. Εκεί βρίσκονται κάποιοι από τους θανάτους που συνθέτουν τη ζωή μας. Αυτοί οι θάνατοι, οι «καθημερινοί», οι πιο επώδυνοι, συνθέτουν το ρεπερτόριο που τελειώνει με τον φυσικό μας θάνατο. Είτε αναγκαστικά είτε από επιλογή μας γράφουμε κάθε τόσο τον επίλογο σε κομμάτια της ζωής μας. Τέτοια κομμάτια της ζωής έγιναν ανιλίνες και χαϊκού στις 16 σελίδες του βιβλίου που κυκλοφόρησε ελεύθερα στο διαδίκτυο τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η ιδιωτική αυτή έκδοση προσφέρεται σε ηλεκτρονική μορφή προς ελεύθερη ανάγνωση από το συγγραφέα και εκδότη κύριο Θοδωρή Βοριά. Μπορείτε να συνδεθείτε μ’ αυτή τη σελίδα για να το διαβάσετε δίχως καμία επιβάρυνση.

 
«Στιγμές από το ρεπερτόριο του θανάτου»
Θοδωρής Βοριάς
Σεπτέμβριος 2018
ISBN: 978-618-83940-0-1

One thought on “«Στιγμές από το ρεπερτόριο του θανάτου»”

  1. Εξαιρετικά όπως πάντα αγαπητέ Θοδωρή. Επιτέλους αναδεικνύεις με μετριοπάθεια και δικά σου εξαιρετικά πονήματα. Συνηθίζεις να προβάλλεις τα έργα άλλων. (μέχρι κι ένα δικό μου, κάποτε).
    Νιώθω την ανάγκη να σε ευχαριστήσω για όλα όσα κάνεις για τη διάδοση των ελληνικών γραμμάτων και του πολιτισμού. Όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι σε σκέπτονται και σε επισκέπτονται. Ένας λόγος ακόμα για τις ευχαριστίες μου είναι που εμπιστεύτηκες το γράψιμό σου στον κοινό μας φίλο Ιάκωβο Γαριβάλδη και στη Διασπορική. Έχε υπόψη σου έφτασε σε καλά χέρια, εξ ίσου καλά, με τα δικά σου, που δέχονται τόσες προσπάθειες για να προωθηθουν με ανιδιοτέλεια και στοργή.
    Με μεγάλη υπόληψη
    Άρις Αντάνης
    arimari@otenet.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.