Για την τέχνη

Share
Auguste Rodin

Buy Valium 5Mg …Η εποχή μας είναι εποχή μηχανικών και βιομηχάνων, όχι όμως καλλιτεχνών.

Στη σημερινή ζωή ψάχνουμε τη χρησιμότητα. Προσπαθούμε  να βελτιώσουμε υλικά την ύπαρξή μας. Η επιστήμη ανακαλύπτει κάθε μέρα τρόπους για να τρέφει, να ντύνει ή να μεταφέρει ανθρώπους. Κατασκευάζει με οικονομικά μέσα, κακά προϊόντα για να δίνει στον περισσότερο κόσμο νόθες απολαύσεις.

Είναι αλήθεια πως έχει επιφέρει πραγματικές βελτιώσεις στην ικανοποίηση όλων  των αναγκών μας.

Όμως το πνεύμα, όμως η σκέψη, όμως το όνειρο;

Buy Diazepam Reviews Δεν τίθεται θέμα πλέον: η Τέχνη είναι νεκρή.

Buy D10 Diazepam Η Τέχνη είναι η βαθιά ενόραση. Είναι η ευχαρίστηση του πνεύματος που διεισδύει μέσα στη φύση και ανιχνεύει εκεί το πνεύμα από το οποίο αυτή η ίδια τρέφεται. Είναι η χαρά της διάνοιας που βλέπει καθαρά μέσα στο σύμπαν και που το αναδημιουργεί φωτίζοντάς το με συνείδηση.

Order Diazepam Europe Η Τέχνη είναι η πιο εξαίσια αποστολή του ανθρώπου, διότι είναι η άσκηση της σκέψης που πασκίζει να κατανοήσει τον κόσμο και να το κάνει κατανοητό.

India Valium Online Σήμερα όμως η ανθρωπότητα νομίζει ότι μπορεί να παρακάμψει την Τέχνη.

http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/late-summer-bank-holiday-2019/?unapproved=11355 Δε θέλει πια να διαλογίζεται, να στοχάζεται, να οραματίζεται. Θέλει τη φυσικήν απόλαυση μονάχα. Οι υψηλές και οι βαθιές αλήθειες, της είναι αδιάφορες. Της φτάνει να ικανοποιεί τις σωματικές ορέξεις της.

http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597239110.6618399620056152343750 Η σημερινή ανθρωπότητα είναι κτηνώδης× δεν έχει τι να τους κάνει τους καλλιτέχνες»…

Online Valium India  

http://zaphiro.ch/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597349325.7109410762786865234375 *   *   *

…Στις αρχές του περασμένου αιώνα όλ’ αυτά… Γύρω στο 1910.
Έχουν στοιχειώσει μέσα μου, και νικώντας το φόβο πως δεν είμαι άξιος να ασχοληθώ με τέτοια κείμενα· τόσο βαριά και μεγάλα, δίνω τις πρώτες σελίδες του βιβλίου αυτού όπου υπάρχει η «Διαθήκη» του Auguste Rodin, γιατί πιστεύω ολόψυχα πως πρέπει ν’ ακούγονται  και να ξανακούγονται  τα λόγια αυτά.
Μια φωτογραφία× όσο χίλιες λέξεις, λένε.
Είναι όμως και κάποιες λέξεις που αξίζουν όσο χίλιες φωτογραφίες η κάθε μια. Ας τις ακούσουμε.
Με σεβασμό, με αγάπη. Με ανοιχτή καρδιά.

Order Generic Valium Online ©Αλέξανδρος Αδαμόπουλος
Μετάφραση από το αρχικό του Auguste Rodin ‘Διαθήκη’
ISBN 960-325-582-3 εκδόσεις ΑΓΡΑ

One thought on “Για την τέχνη”

  1. Buy Cheap Diazepam Valium Msj Η ευαισθησία του Αλέξανδρου, για την τέχνη είναι η αφορμή αυτού του κειμένου, του εκλεκτού August Rodin. Στοχασμοί για την τέχνη που συγκλονίζουν. Τραυματισμένη κόρη των συναισθήσεων και συναισθημάτων, φοβάμαι πως κακοποιείται ολοένα και περισσότερο . Ας ακούγονται ,λοιπόν ,
    αυτά τα Λόγια…”με σεβασμό κι ανοιχτη καρδιά!”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.