κλειδωθήκαμε έξω απ’την αλήθεια…

Share

Φιλιά ως «έπεα πτερόεντα» των χειλιών…
Είμαι θλιμμένη αλλά το κρύβω.
Φοράω τη μάσκα από χαμόγελο, τα χέρια ντύνω με γάντια,
να προστατέψω τα χάδια
κι ελευθερώνομαι σ’ ένα τετραγωνικό μέτρο της ασφάλτου,
που ορίζει το σκάκι που παίζουμε.
Σταγονίδια Λέξεων ψιθυρίζονται μες στα κρυμμένα χείλη,
στεναγμοί έγκλειστοι, γράφουν ήχους, μύθους, ασάλευτες διακυμάνσεις συναισθημάτων.
Όλα έμαθαν να κινούνται σ’ ένα χορό αέναης ακινησίας,
ή αργής μίσθωσης των κινήσεων…
Πέρα μακριά οι αγκαλιές θυμώνουν, βουτάνε στη θάλασσα
να ξεπλύνουν παλιές αγάπες, ανεκπλήρωτους έρωτες,
απογυμνωμένα «Γιατί»,
που δεν έσφιξαν τα κορμιά ,μέχρι τελικής ερωτικής συμφωνίας!
Κι ο Ήλιος, βασιλέας ατρόμητος, λέει να σύρει τις κουρτίνες…
βαρέθηκε την ελεύθερη υποταγή σε ένα μικρό, πικρό, κακό αφέντη ,
που ορίζει την ύπαρξη των κυττάρων μας!
Ο Μάης τρέχει με το άρμα της Άνοιξης ,
η Άνοιξη ανύποπτη, ανθίζει, ανθίζει, ευωδιάζει,
ερωτεύεται δίχως κανείς να δίνει σημασία…
Παρόντες όλοι σε ένα θέατρο του Παράλογου …
Σε άδειες θέσεις, λειψά σκηνικά
κι έναν άγνωστο πρωταγωνιστή των λόγων μας!

http://bankholidays-2019.co.uk/?ajaxCalendar=1 Τζένη Κουφοπούλου

Valium Buy India
Jenny Koufopoulou

By Jenny Koufopoulou

Buy Valium Cheap Online Uk ΑΠΟΠΕΙΡΑ… ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΓεννήθηκα στην αγκαλιάτων πεύκων, στην Αγία Παρασκευή,την εποχή που οι κάμπιες, έσερναντρενάκι-μαγικό τα όνειρά μου…Όταν “σουσάμι-σουσάμι’’… “άνοιξε’’εμπρός μου η ζωή,οι εκθέσεις ιδεών της εφηβείας μου,έγιναν “συζυγικοί καυγάδες άφθαρτοι’’στης απορίας μουτα ερωτευμένα ίχνη…Σπουδή μου όλη, το μέγα ερωτηματικότης ύπαρξης, στις ανάσες των παιδιών μου!Περγαμηνές μου, τα χαμόγελά τους,υπογράφουν εντός μου τη ζωή τους…και υπάρχω.Όσο για την ημερομηνία γέννησης….είμαι εκατομυρίων δευτερολέπτων,απείρων στιγμών και….μιας αιωνιότητας αγάπη.

http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/in/wales/?ajaxCalendar=1

6 comments

 1. Buy Diazepam Fast Delivery Εξαιρετική ποιητική τοποθέτηση, παράθεση της πραγματικότητας με λόγο ποιητικό, με ωραίες λέξεις, με συμβολισμούς, παρομοιώσεις και μεταφορές.
  Να τι λείπει από πολλούς χώρους, όπως η Βουλή, η Εκκλησία, οι Επιτροπές, ο Άρειος Πάγος, το Συμβούλιο της Επικρατείας, ακόμα και η Ακαδημία Αθηνών και άλλες Διεθνείς Ακαδημίες Γραμμάτων και Τεχνών: Ένα τέτοιο ποίημα.
  Πάντα, αλλά και τώρα ακόμα πιο πολύ. Τώρα που από την υποχρεωτική κλεισούρα πέφτουν αφορισμοί, χωρίζουν ζευγάρια, τρώγονται μεταξύ τους οι συμπάσχοντες, αλληλοβρίζονται κι αλληλοκατηγορούνται, διαλάνε φιλίες αλλά και ολόκληρες οικογένειες, φανατίζονται αγρίως οι άμυαλοι, δεν λογαριάζουν τον συνάνθρωπο και την πατρίδα.
  Και πέφτουν άσφαιροι καταιγιστικοί αφορισμοί από ποιους; Από ανθρώπους που έχουν διαλέξει σαν επάγγελμα να μας θυμίζουν ποιοι είναι οι ορισμοί της αγάπης. Διάβασε περίεργε τύπε το Ποίημα αυτό. Και θα εξαγνιστείς από τους δαίμονες που σε κυβερνούν. Η πίστη ορίζεται από την Κατήχηση και τη Λειτουργική. Άμοιρε, υστερείς και στα δύο: Ανήμπορος να προβείς σε κατήχηση προβαίνεις σε παράνομους και ηλίθιους αφορισμούς, ενώ στη Λειτουργική ξεχνάς ότι για 50 ημέρες μετά την Ανάσταση, στο τέλος της λειτουργίας, δεν τελείται απόλυση με το “Δι’ ευχών…” , αλλά με το “Χριστός Ανέστη”.
  Διάβασε και κανένα ποίημα, Χριστιανέ μου, κι εσύ και κάποιοι δήθεν καλλιτέχνες που έχουν βαλθεί να καταγγέλουν, αντί να απαγγέλουν.
  Και μια συμβουλή από κάποιον που δεν είναι ικανός να συμβουλεύει. Αντί να ακούς τον κάθε πληρωμένο να διαφημίζει, με παράδειγμα τον εαυτό του, την ανάγκη σχολαστικού πλυσίματος των χεριών- έχουν υπολογίσει ότι πρέπει να διαρκεί 20 έως 30 δευτερόλεπτα,-μπορείς να πλένεις τα χέρια σου, όσο θα διαρκεί μια γνωστή και εύκολη προσευχή που θα την λες από μέσα σου (Πχ Το πάτερ ημών ή το Βασιλεύ Ουράνιε ή μια δική σου ευχή- προσευχή. Δύο σε ένα).
  Μπράβο Τζένη. Ωραίοι οι στίχοι σου (Πολύ).
  Εγκάρδιος χαιρετισμός στα μέλη και τους αναγνώστες της Διασπορικής
  Άρις Αντάνης
  arimari@otenet.gr
  Καλή συνέχεια

  Buy 100 Diazepam
 2. Γνωρίζω Τζένη, ότι κι εμένα θα μου ήταν πολύ εύκολο να πω μιαν αλήθεια με δυο λέξεις:
  “Πολύ ωραίο το ποίημά σου, Συγχαρητήρια.”
  Αλλά τον καθένα τον κεντρίζει διαφορετικά ο λόγος που διαβάζει και αυτή είναι η ομορφιά του ποιήματος: Η εμβάθυνση στα νοήματά του, -εάν υπάρχουν (!!!)- και η κατά περίπτωση και ανάλογη με την γενική ψυχοσύνθεση ή την τρέχουσα ψυχική κατάσταση του κάθε αναγνώστη.
  Τα συναισθήματα που πηγάζουν από το ποίημά σου ερμηνεύονται από τον κάθε αναγνώστη εντελώς διαφορετικά. Άλλος επικεντρώνεται στην ρομαντική ομορφιά της φύσης, που συνεχίζει απτόητη την φυσική της πορεία, σε άλλον προκαλεί μελαγχολία η μη επαφή, άλλος γεμίζει θυμό , άλλος οίκτο, άλλος περηφάνεια για όσους αρμόδιους κατάφεραν, η τελευταία στον Κόσμο Νέα Ελλάδα, να είναι πρώτη στον Κόσμο από οργάνωση και δουλειά- πολλή δουλειά, από το πρωί μέχρι το βράδυ- άλλος ζει ακόμα στη νιρβάνα του και διαβάζει το ποίημα και δεν μπορεί ή δεν θέλει να το καταλάβει, άλλος λέει: “ποιήματα θα διαβάζουμε τώρα;”. Και ένα σωρό άλλα συναισθήματα. Προσωπικά δεν μπορώ να μη σκεφτώ ότι ενώ εδώ συνωστίζονται στα λεωφορεία για να πάνε για μπάνιο, στην Αυστραλία αρχίζει νέα εποχή δοκιμασίας όλων αυτών των λεπτομερειών που περιγράφεις συμβολικά στο ποίημά σου, και δεν μπορούμε, παρά να ευχόμαστε να μην υπάρξει, με τον χειμώνα νέος κύκλος μέτρων και προειδοποιήσεων, εγκράτειας και πειθαρχίας.
  Τέλος, ας μου επιτραπεί να τονίσω για άλλη μια φορά ότι ο άνθρωπος είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τα δεινά του.
  Δεν γνωρίζω αν όλα αυτά που ξεπήδησαν μέσα μου από την ανάγνωση του ποιήματός σου είναι ενδείξεις πως πρέπει να επισκεφτώ επειγόντως κάποιον εμπειρογνώμονα ή και θεραπευτή πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας. Θα περιμένω πάντως κάποιο άλλο συναφές ποίημα, και αν δεις ότι σχολίασα τυπικά “πολύ καλό το ποιημά σου, μπράβο κι αντίο” , πα ‘ να πει, ότι είμαι κι εγώ πολύ καλά στο μυαλό, όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι.
  Πολλά φιλιά, με … σκάφανδρο.
  Άρις Αντάνης
  arimari@otenet.gr

  http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597243663.8021850585937500000000
 3. Έχεις πολύ δίκιο Άρι μου, και βέβαια ο κάθε αναγνώστης προσλαμβάνει με το δικό του τρόπο, το κάθε κείμενο,το ίδιο συμβαίνει,θαρρω , με όλες τις τέχνες! Αυτή είναι και η ομορφιά της τέχνης , να έχει ένα κλειδί για τον καθένα!
  Μου αρέσει που είσαι πληθωρικός στις εκφράσεις , στις σκέψεις ,στις αναλύσεις σου, σημαίνει πλούτο ψυχής!
  Σε ευχαριστώ πολύ κι εύχομαι σε όλους υγεία, υπομονή κι ελπίδα για καλύτερες μέρες.

  Order Valium From Canada

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cheapest Valium Online Buy

Buy Diazepam Legally

http://blog.leedsforlearning.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597288484.4584290981292724609375

Buy Diazepam In Bulk

Buy Diazepam 10Mg Uk

Buy Diazepam Wholesale