Share

Ανοιχτή επιστολή προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. (μετά την απόφασή του να μετατραπεί σε τζαμί η Αγια-Σοφιά)

http://blog.leedsforlearning.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597269684.4599349498748779296875 Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ξημέρωσες μια αποφράδα ημέρα για το καθολικό θρησκευτικό αίσθημα γενικά. Αλλά ξημέρωσες και μια αποφράδα ημέρα για σένα, που το παίζεις «ηγέτης».
Έχεις δει όμως τη μάσκα που φοράς; Λες και η ψυχή σου έγινε προσωπείο μίσους, ανευθυνότητας, απελπισίας. Ένα προσωπείο γεμάτο αγωνία για το ζοφερό μέλλον που έρχεται, που συ ο ίδιος δημιούργησες στη χώρα σου με τις λαϊκιστικές πολιτικές σου εκρήξεις και ενέργειες. Χάθηκε ο «ηγέτης» που νομίζεις ότι είσαι.
Ο αληθινός ηγέτης έχει αξιοπρέπεια, Ταγίπ Ερντογάν.

http://firewithoutsmoke.com/portfolios/just-cause-3-firestarter/ Οι στόχοι του, οι ενέργειες και οι βλέψεις του δεν είναι φθηνές και κίβδηλες,δίχως ιστορικά θεμέλια και υποστηρίγματα. Ο αληθινός ηγέτης έχει φιλότιμο και σεβασμό.
Έχει ευθυκρισία και ευθιξία.

http://sandshade.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597402047.2190330028533935546875 Έγινες ένας πάμφθηνος λαϊκιστής στο «καπαλί τσαρσί» του φτιαχτού σου κόσμου, όπου παζαρεύεις ασύστολα τη νομοτέλεια των κανόνων της ισορροπίας των κρατών, όπου παζαρεύεις την Ιστορία μας, την Θρησκεία μας, το Σπίτι μας, την Εστία μας και το γαλαζόχρωμά μας.

Δεν με νοιάζει για σένα, για την εικόνα σου. Με νοιάζει όμως που η ασωφροσύνη σου αγγίζει κυρίως εμάς του Έλληνες. Το βλέπεις ότι ο υγιής λαός σου, παρόλη τη βία και την τρομακρατία που έχεις επιβάλλει, δεν το θέλει. Γκρίζος ήσουν, Ερντογάν, και μαύρος θα παραμείνεις στην παγκόσμια ιστορία.

ΕΑΛΩ η ισορροπία σου, Ερντογάν, ΕΑΛΩ ο ηγέτης, ΕΑΛΩ η δική σου Τουρκία, που ποτέ δεν ήταν δική σου.

http://blogs.keshokenya.org/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597530801.0134310722351074218750 Κι ας κάνεις τζαμί την παγκόσμια ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ , πάλι θα έχει την ονομασία Αγία Σοφία (του Θεού μας).

Buy Diazepam 2Mg Tablets Όσα περισσότερα πανιά κι αν βάλεις να σκεπάσουν τις εικόνες και τα ψηφιδωτά, τόσο περισσότερο μύρο θα εκπέμπουν εκείνες , όσο κι αν βάλεις γλυκόλαλους ιμάμηδες , στην Αγια Σοφιά, θα αντιλαλούν πάντα οι αγγέλων ψαλμουδιές , γιατί έχουμε μέσα μας σφραγισμένο τον Θεό μας, γιατί όσο σιγά κι αν μιλάει μέσα μας εμείς τον ακούμε όπου κι αν βρισκόμαστε. Δεν προσβάλλεις λοιπόν εμάς. Προσβάλλεις και καταπατάς τον Οίκο του Θεού μας που όσο εσείς θα προσεύχεσθε εκεί, Εκείνος θα είναι παρών και θα σας περιμένει να αντιληφθείτε…

Buy Herbal Valium Δεν μπορείς, Ερντογάν, να αλλάξεις την Ιστορία. Η Έφεσσος Έφεσσος θα είναι. Οι αρχαίοι Θεοί μας στα παράλιά σας θα συνεχίζουν να περιδιαβαίνουν, τη στιγμή που εσείς θα προβάλετε εκμεταλλευόμενοι τουριστικά, τα ιστορικά κειμήλιά μας σε κάθε επισκέπτη – λάτρη των αρχαίων μας , ρουφώντας λαίμαργα στο τεντωμένο χέρι τα δολάρια και τα Ευρώ. Κι ο Πόντος θα συνεχίζει ν’ αντιλαλεί την λύρα στα φαράγγια των βουνών του. Κι η Καππαδοκία θα παραμένει πάντα στη νοσταλγική αγκαλιά της Ελληνικής ψυχής κι εκείνοι που ψαχουλεύουν την αλήθεια στην ιστορία, θα βλέπουν τους Διγενήδες να ξεπετάγονται απ’ τις υπόγειες πολιτείες σαν φαντάσματα και να υπερασπίζονται τους τόπους τους. Θα νιώθουν τη μυρωμένη ανάσα των αγίων στις κοιλάδες των μοναστηριών. Τα χώματά σας , Ερντογάν, θα συνεχίζουν να είναι αγιασμένα από τους χιλιάδες νεκρούς Χριστιανούς μας που κατακρεουργήθηκαν άδικα και τα τουριστικά σας φυλλάδια πάντα θα μιλούν για τη δική μας ιστορία , Ερντογάν, έτσι κι η Αγία Σοφία θα μιλά τώρα πιο δυνατά για την Θρησκεία μας και για την ιστορία μας και οι πιστοί σου θα γονατίζουν επάνω στο σχήμα του Σταυρού για να προσεύχονται. ……. Σε ξένον Οίκον όπου θα μοσχοβολά η Χριστιανοσύνη. Θυμήσου λίγο την καταγωγή σου.

1000 Valium Cheap Ποιόν εκδικείσαι; Τον εαυτό σου; Ή μήπως τους τόσους συμπατριώτες σου που μέσα τους λαχταρούν –το ξέρω προσωπικά- να είχαν γεννηθεί Έλληνες, μιας και γνωρίζουν την ιστορία σας , όσον αφορά στους βίαιους εξισλαμισμούς , στο παιδομάζωμα και στο συνονθύλευμα λαών που αποτελούν την καταγωγή σας. ……

Κατάλαβέ το , Ερντογάν, ότι το πιο ώριμο κομμάτι του λαού σου δεν συνάδει με την τακτική που ακολουθείς. Γι αυτό αναφέρθηκα απ’ την αρχή σε λαϊκιστή αρχηγό και όχι ηγέτη. Γιατί λειτουργείς με μια ψυχή στεγνή και στυγνή. Γιατί δεν ακούς το υγιές τμήμα του λαού σου. Γιατί έχεις δημιουργήσει ένα καρμίρικο κοινό γύρω σου που σε χειροκροτεί με άγνοια και αρρωστημένη εμπάθεια. Ό,τι και να κάνεις όμως , δεν θα ποδηγετήσεις ποτέ, μα ποτέ την Ελληνική Ψυχή, ούτε την Ελληνική Ιστορία, ούτε τη Χώρα Μας, ούτε τους Νέους μας, ούτε βέβαια την παγκόσμια ηθική και ιστορική νομοτέλεια. «Καλομελέτα κι έρχεται». ΕΑΛΩ η ψυχή σου, θεομπαίχτη μωρέ.

Order Valium Online India Ευαγγελία – Αγγελική Πεχλιβανίδου

8 thoughts on “Ανοιχτή επιστολή προς τον Ρετζέπ

 1. Buy Diazepam Next Day Delivery Συγγνώμη Ιάκωβε, 1000 συγγνώμη. Απλώς ήθελα να μη μείνει χωρίς σχόλιο το ωραίο κείμενο της Ευαγγελίας- Αγγελικής Πεχλιβανίδου, και να μη νομίσει ότι αμελήσαμε. Αλλά δυστυχώς δεν καταχωρήθηκαν 2 σχόλια που έγραψα. Έχεις δίκιο. Έπρεπε να γράψω σε σένα, αλλά λόγω των πολλαπλών δραστηριοτήτων σου και των προγραμματισμών, αλλά και της εργασίας σου, δεν ήθελα να ενοχλήσω. Ειδικά τώρα μέσα στο Ελληνικό καλοκαίρι. Ζητώ και πάλι συγγνώμη, γιατί μάλλον δικό μου είναι το τεχνικό πρόβλημα.
  Πάντως το κείμενο της Ευαγγελίας είναι ένα παρα πολύ καλογραμμένο άρθρο. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ένα καλοβαλμένο πεζογράφημα, που επιβεβαιώνει πως, ειδικά η Ευαγγελία γνωρίζει πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ πεζογραφήματος και ποιήματος. Εάν θα μπορούσα να προσθέσω κάτι είναι δύο μόνο σημεία σχετικά με την Αγιά Σοφιά:
  1/Η Αγια Σοφιά θα απέβαινε το “Βατερλό” του Προέδρου της Τουρκίας, προς όφελος του Λαού της Τουρκίας, τους οποίους δεν κυβερνά αλλά διαφεντεύει, αναγκαζοντάς τους μάλιστα να προσεύχονται μέσα και έξω από Ελληνορθόδοξο Ναό, παγκόσμιας εμβέλειας.
  2/Αυτό θα μπορούσε να συμβεί, όμως, υπό έναν όρο: Ότι, με μία και μόνο κοινή απόφαση των Ιθυνόντων όλων των Χριστιανικών Εκκλησιών, που θα ένωνε όλους τους Χριστιανούς του κόσμου ολόκληρου. Εάν εορτάζαμε το Πάσχα όλοι μαζί οι Χριστιανοί την ίδια ημέρα. (Πχ την τελευταία Κυριακή του Απρίλη, κάθε χρόνου). Αυτό δεν το γράφω τυχαία, διότι εάν δει κανείς πώς υπολογίζεται το Πάσχα των Χριστιανών (Ορθοδόξων και λοιπών), ειλικρινά θα εκπλαγεί κι ένα μεγάλο “Γιατί”, γεμάτο χριστιανικό παράπονο, θα ξεπηδήσει από τις αγνές ψυχούλες των πιστών. Στο τελευταίο βιβλίο μου – μια συλλογή στίχων που είχες την καλοσύνη να αναρτήσεις- περιλαμβάνεται κι ένα- ας το πούμε ποίημα- όπου εκφράζω κι εγώ το ταπεινό παράπονό μου, που είναι ένα παράπονο πολλών ετών. (Παρα πολλών ετών προβληματισμού μου). Νομίζω η Αγια Σοφιά έφερε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για μια τέτοια ευλογημένη παναχριστιανική Απόφαση: Να … συν-Πάσχουμε όλοι οι Χριστιανοί τα Πάθη τα Σεπτά και την Αγία Τού Χριστού Ανάσταση, την ίδια ημέρα, κάθε χρόνο. (Επαναλαμβάνω πχ την τελευταία Κυριακή του Απρίλη, κάθε έτους. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!)
  Με υπόληψη, αγάπη και εγκάρδιους χαιρετισμούς
  Άρις Αντάνης
  Υγ Θα σου στείλω, αγαπημένε φίλε μου Ιάκωβε, τους λίγους αυτούς στίχους στη ηλεκτρ. δ/νση που παρέθεσες ανωτέρω, γιατί υο θέμα τους δεν έχει συνάφεια με την εποχή του Πάσχα, αλλά με το κάθε Πάσχα των Χριστιανών. Άρα μπορεί να αναρτηθεί οποιαδήποτε εποχή, αν φυσικά εμπίπτει στους όρους που έχουν θεσπιστεί για αναρτήσεις συμμετοχών, μελών της Διασπορικής, και δεν τους παραβαίνει.

 2. Άρι μου ξέρεις πόσο εκτιμώ κι εσένα και την κρίση σου και τις γνώσεις σου και τις καλές σου προθέσεις . Γι αυτό Ευχαριστώ από καρδιάς και σένα και τον αγαπημένο Ιάκωβο που αγωνίζεται από ένα δύσκολο μετερίζι. Απλά κάποιες φορές κάποιες συγκυρίες μας απομακρύνουν από την πηγή της πνευματικής ευωχίας. Όσον αφορά τον συννεορτασμό του Πάσχα λίγο διαφωνώ γιατί δεν ήταν οι ορθόδοξοι που άλλαξαν πορεία…. Και νομίζω ότι οι ιθύνοντες της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ γνωρίζουν καλύτερα.. Με αγάπη
  Ευαγγελία – Αγγελική

 3. Σ’ ευχαριστώ πολύ φίλε μου ξενιτεμένε. Την εκτίμησή μου!!!
  Ευαγγελία – Αγγελική

 4. Buy Diazepam Online Eξαιρετικό κείμενο Ευαγγελία μου, από κάθε άποψη, αλήθεια, ψυχή και περηφάνια , εκφράζει.
  Θα’θελα να του το φωνάξει κάποιος δυνατά, “του θεομπαίχτη” όπως λες, να το ακούσουν τα κύτταρα του όλα , να το χωνέψει….ένας άλλος Ηρόστρατος της ιστορίας, είναι ,που θα μείνει γνωστός για την μειονεξία , την ασέβεια και τον παραλογισμό του!

 5. http://zaphiro.ch/?s=yumiaopb.cn Σ’ ευχαριστώ καλή μου Τζένη Εγώ το κοινοποίησα όπου μπόρεσα. Υπήρξαν πάνω από 400 κοινοποιήσεις στο facebook. Γι αυτό στο τέλος γράφω κοινοποίηση ελεύθερα. Μακάρι να φθάσει στον ίδιο.
  Ευαγγελία-Αγγελική

http://zaphiro.ch/blog/page/6

Buy Valium Sydney

http://davidbakeronline.com/the-chocolate-scientists/

Buy 1000 Valium Online Uk

Valium Buy India