Φεστιβάλ Παραμυθιού Κλεισούρια 2018

Share

Buy Valium London Uk Mιά φορά κι έναν καιρό… υπήρχε η Χώρα των παραμυθιών Online Prescriptions Valium υπήρχαμε εμείς που τα γράφαμε, όλοι οι παραμυθάδες, μετά το τέλος μιας κουραστικής μέρας με ζεστές παντόφλες κι ένα υποβόσκων χασμουρητό υπήρχε πάντα στο χέρι ένα παραμύθι ταξίδι δίχως διόδια στην Χώρα της Φαντασίας… συντροφιά με την Χιονάτη, την Αλίκη την Σταχτοπούτα τον Τζακ και την μαγική του φασολιά… μέχρι τα σημερινά παραμύθια τα διδακτικά για την Φύση, το περιβάλλον, τις Αξίες τον ρατσισμό, τα πιο αληθινά… πάντα υπήρχε μια ιστορία φυγή και διέξοδος στο μέρος του μη ρεαλισμού και πάντα μα πάντα υπήρχαν παιδιά που θέλανε να την ακούσουνε, όπως εσείς παιδιά μου που ήρθατε σήμερα από κάθε άκρη της Θεσσαλονίκης συνοδευμένα με τους γονείς σας για να τα ακούσετε !

http://weiroch.co.uk/things-to-do

Δημήτρης Αβούρης

Share

Ο Δημήτρης Αβούρης http://firewithoutsmoke.com/new/ Buy Diazepam With Credit Card και η επιστήμη της παραμυθολογίας

Where To Buy Valium In London Τρόπος ζωής του το Παραμύθι, το Θέατρο και η Κοινωνική Συνεισφορά! Ο Buy Diazepam From Mexico Δημήτρης Αβούρης είναι ίσως ο σημαντικότερος αν όχι ο μοναδικός εκπρόσωπος του λαϊκού αλλά και του θεραπευτικού Παραμυθιού στην Ελλάδα! Συνδυάζει το Παραμύθι με το Θέατρο κι οι παραστάσεις του, σε Ελλάδα και εξωτερικό, έτυχαν κοινού άνω των 350.000 θεατών συνολικά!

Valium Online Buy Uk

Αγαπά τα παιδιά ενώ βλέπει στην Τέχνη μέσα από μια ολιστική θεώρηση, τη δυνατότητα μιας συστηματικής συμβολής της στη βελτίωση των δομών υγείας. Γι’ αυτό το σκοπό ίδρυσε την οργάνωση «Όναρ μέσω Τέχνης Για το Άρρωστο Παιδί».

http://blog.leedsforlearning.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597745435.4019749164581298828125

Σπουδαίος ποιητής και ξεχωριστός Άνθρωπος! Απολαύστε το Δημήτρη Αβούρη σε μια συνέντευξη του που πλημμυρίζει από την ευγένεια και την απλότητα του!

http://davidbakeronline.com/life-unplugged/twitter.com/instagram.com/instagram.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/twitter.com/dbthinksmart