Τι είναι Δύναμις

Share

http://vincenttechblog.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597239688.7406620979309082031250 Του Ιατρού Valium Prices Online Δημήτρη Καραλή

Αντικρίζοντας κάποτε ένας φίλος του Ισοκράτη ένα ψηλό νέο με μακριά και γεροδεμένα χέρια κοντά στο γυμναστήριο της αρχαίας αγοράς, εξέφρασε τον θαυμασμό του.

Want To Buy Valium In Uk -Α…! αυτός είναι ότι πρέπει για να εξελιχθεί σε ιδανικός πυγμάχος με λιγάκι προπόνηση, λέει.
-Συμφωνώ, απαντά ο Ισοκράτης, αλλά μόνο όταν το στεφάνι της νίκης είναι πολύ ψιλά κρεμασμένο και κερδίζεται μόνο με το μπόι.

O Άνθρωπος, θεός ερειπωμένος

Share

Του Δημήτρη Καραλή

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597307449.4010190963745117187500 [stextbox id=”custom”]Όταν η ανθρωπότητα μπορέσει να δει και να γνωρίσει την αλήθεια
ότι η ψυχική ανάπτυξη εξαρτάται πολύ κι απ’ τη σωματική ανάπτυξη,
Τότε μόνο και όχι νωρίτερα, όλες οι παλιές πλάνες θα πεθάνουν και η
αλήθεια ένδοξα θα ενθρονιστεί για την σωτηρία της ανθρωπότητας.[/stextbox]

Η αρετή, μεγαλοψυχία και αγάπη, λέει Ο Πλάτωνας, είναι προϊόντα είδους καλής υγείας. Είναι ο καρπός του υγιούς μεταβολισμού και της άρτιας γονικής ανατροφής.

Οι αρχαίοι προγονοί μας γνώριζαν το μυστικό της άρτιας υγείας, γι’ αυτό και θεοποιούσαν τον αθλητισμό με το μέτρο στην ικανοποίηση των αισθήσεων, ως αναγκαίο γεφύρωμα στην πνευματοδιανοητική τους καλλιέργεια, «Νους υγιής εν σώματι υγιή» διαλαλούσαν επιγραμματικά.

http://bassenthwaite-reflections.co.uk/wp-content/plugins/srs-simple-hits-counter/readme.txt Αφιέρωναν τους αθλητικούς αγώνες στους Ολύμπιους θεούς Δία, Απόλλωνα, Αθηνά και Ποσειδώνα, για να επισημάνουν την ιερότητα που έχει η υγεία στη ζωή τους.

http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/in?ajaxCalendar=1 Υιοθετούσαν ακόμη και ημίθεους ως ηγέτες στο χώρο αυτό, όπως την Υγεία και τον ιατροφιλόσοφο Ασκληπιό.

Τροφή για σκέψη

Share

«Μήνυμα για γιατρούς και ασθενείς»

http://blogs.keshokenya.org/2012/03/      Του Ιατρού Δημήτρη Καραλή

Buy Diazepam Fast Delivery Το ανθρώπινο σώμα και το αυτοκίνητο λειτουργούν περίπου σαν παρόμοιες μηχανές.Η καρδιά είναι η μηχανή, το αίμα η βενζίνη, οι πνεύμονες το καρμπιρατέρ, τα νεύρα για μανιατό η σπινθήρες και το στομάχι για ρεζερβουάρ καυσίμων- χοντρική περιγραφή.

Η ανθρώπινη μηχανή ανανεώνει όλα τα φθαρμένα εξαρτήματα, επιδιορθώνει λειτουργικές βλάβες, αποβάλει μεταβολικές ουσίες (διάφορες βρωμιές), παρασκευάζει βενζίνη (αίμα) και δίνει λειτουργία για 90 χρόνια και παραπάνω- με την προοπτική να ξανανιώσει όταν ακολουθούμε σε σωστή αναλογία τις πέντε (5) ακόλουθες ενέργειες.

  • Σωστή διατροφή ( σε ποσότητα και ποιότητα)
  • Τακτική άσκηση (χωρίς υπερβολική κούραση)
  • Ειλικρινή εργασία (σε ποιότητα και συναλλαγή)
  • Καλή επικοινωνία (ευγενική φιλική συμπεριφορά)
  • Κανονική ανάπαυση (φυσιολογικό ύπνο χωρίς υπνωτικά φάρμακα)

http://weiroch.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1597328797.3710200786590576171875 Κάθε παραμέλημα και κατάχρηση μια από τις πέντε (5) παραπάνω ενέργειες, γίνονται αφορμή για τεμπελιά, αρρώστια, πόνους, εγωκεντρισμό, ζήλια, φόβο, συκοφαντία, κριτική, φθόνο και κακουργήματα πολλές φορές.

Buy Diazepam Online Fast Delivery Οι περισσότεροι κακούργοι είναι συνήθως ψυχοσωματικά άρρωστοι άνθρωποι και έχουν ασυγκράτητη τάση προς την εγκληματικότητα. Όλες οι οξείες, χρόνιες και ψυχολογικές αρρώστιες είναι θεραπεύσιμες, ανεξάρτητα την ονομασία τους και το χρόνο διαρκείας, εφόσον βέβαια αφαιρεθούν  τα αιτία  νωρίς.  Δεν υπάρχουν πολλές ανίατες αρρώστιες αλλά αρκετοί ανίατοι άνθρωποι όταν είναι κλειστοί διανοητικά σαν τις εγκλωβισμένες καραβίδες  καβούκια τους.

Τα δηλητηριώδη φαρμακευτικά παρασκευάσματα, τοξικά βότανα και οι πανάκριβες χειρουργικές επεμβάσεις, δεν προσφέρουν τίποτε παραπάνω στον ασθενή  από το να καταπιέζουν προσωρινά παθολογικές ενοχλήσεις με μεγάλο κόστος κατάρρευσης στην υγεία του αργότερα

Buy Shalina Diazepam Όταν το αυτοκίνητο δεν δουλεύει σωστά, ψάχνεις, βρίσκεις και αφαιρείς την αιτία για να επανορθώσεις τη μηχανική του δυσλειτουργία.

Buy Diazepam Legally Όταν το σώμα σου όμως δεν δουλεύει καλά, εφαρμόζεις την  μονολιθική δεισιδαιμονία,(superstition) να καταπίνεις διάφορα δηλητηριώδη παρασκευάσματα (χάπια, βότανα κ.τ.λ.).

http://blog.leedsforlearning.co.uk/demo/profile/register/ Κι εάν συνεχίσεις την ανοησία αυτή για πολύ καιρό, τότε γίνονται αίτια να αφαιρεθούν σκωληκοειδείς, αμυγδαλές, νεφρά, χοληδόχος κύστη, προστάτης, ωοθήκες, μήτρα κ’ άλλα αξιόλογα όργανα.

Ακόμα και μεταμοσχεύσεις καρδιάς, νεφρών και συκωτιού μπορεί να γίνουν, που τελικά οδηγούν σε πρόωρη αναπηρία η και θάνατο.

http://augustinecamino.co.uk/?author=1 Όταν καπνίζεις και καταπίνεις συχνά αλκοόλ, καφέδες, δύσπεπτες ζωικές τροφές κι άλλα αφύσικα μαγειρέματα, η καρδιά ο εγκέφαλος και οι αρτηρίες αρχίζουν να διαμαρτύρονται και συλλαβίζονται στην ιατρική ορολογία:

Valium 10Mg Buy Online ‘καρδιακή αρρυθμία, κυκλοφορική θρόμβωση, εγκεφαλικό έμφραγμα, νεφρική, πνευμονική και υπατική ανεπάρκεια, χρόνια αϋπνία, εξαντλητική κούραση, πεπτικές δυσλειτουργίες, δυσκοιλιότητες και πολλές άλλες μεταβολικές ανωμαλίες’.

http://bankholidays-2019.co.uk/holidays/whit-monday-2019/?ajaxCalendar=1 Πολύ δουλειά και ανεπαρκή ανάπαυση εξασθενίζουν το μανιατό (τα νεύρα) γρηγορότερα. Η έλλειψης τακτικής άσκησης και η ανεπαρκής καθαριότητα, γιομίζει την ανθρώπινη μηχανή με όξινες ακαθαρσίες, φλεγμονή, σηπτικά οιδήματα με πύα και άσχημες δυσωδίες που εξατμίζονται δυσάρεστα εξωτερικά.  Το δέρμα αρχίζει να γιομίζει με μπιμπίκια, σπυριά, λίπη, ρυτίδες και παίρνει την τραχιά άσχημη εμφάνιση, καταλήγοντας εξαναγκαστικά σε πρόωρα γεράματα και κοινωνικά άχρηστος.  Πριν φτάσεις σε μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση, έχεις ιερό καθήκον να προλάβεις την ανεπιθύμητη αυτή εξέλιξη εάν καταβάλεις λίγη υπομονετική προσπάθεια.

Buy Cheap Valium Online Australia Γνωρίζομε, ότι η εσωτερική καθαριότητα είναι όμοια με τη Θεότητα. Εάν είσαι εσωτερικά καθαρός, δεν μπορεί να είσαι εξωτερικά βρώμικος.  Όταν η τροφή σου είναι μικρή και αγνή, το αίμα σου γίνεται επίσης αγνό, κι όταν το αίμα σου γίνεται αγνό, το σώμα, το μυαλό και η ψυχή σου γίνονται επίσης αγνά.

Get Prescribed Valium Online Είναι ευκολότερα να προκόψεις στη ζωή με καθαρό υγιεινό κορμί παρά με ακάθαρτο και αρρωστιάρικο.  Κούραση, φοβία, ατολμία, αϋπνίες, κατάθλιψη, πονοκεφάλους, φτωχό θυμητικό, πόνοι, έλλειψης ενθουσιασμού, αλληλεγγύης και αγάπης, είναι καθαρά δήγματα ότι πολλές επικίνδυνες ακαθαρσίες σωρεύτηκαν στο αίμα σου.

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις εάν επισκεφτείς κάποιο πεπειραμένο και ειλικρινή γιατρό να ζητήσεις την βοήθειά του. Κι εάν εφαρμόσεις τις οδηγίες του σωστά, τότε υγεία και όρεξη για τη ζωή θα γίνουν πάλι κτήμα σου.

Where Can I Buy Cheap Valium Online Το να διαλέξεις όμως τον κατάλληλο γιατρό είναι η πρώτη σου φροντίδα. Ο γιατρός σου πρέπει να είναι έμπειρος και άριστο υπόδειγμα υγείας για να σε συμβουλεύσει σωστά και ωφέλημα.  Αν βιάζεται να γράψει μόνο συνταγές και αγνοεί να μάθει τον τρόπο πως βιώνεις, (τρέφεσαι, αθλείσαι, σκέφτεσαι και εργάζεσαι) τότε αμφιβάλετε η θεραπευτική του ικανότητα. Η αμάθεια στη ζωή είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός και ειδικότερα στον θεραπευτικό τομέα.

http://blogs.keshokenya.org/wp/ Όταν ένας γιατρός ασχολείται κυρίως να καταπιέζει ενοχλητικά συμπτώματα με φαρμακευτικές συνταγές, χειρουργικές επεμβάσεις και αδιαφορεί να διορθώσει την αιτία της αρρώστιας, είναι αναμφίβολα επαγγελματίας γκαφατζής και σπουδαγμένος κομπογιαννίτης.

 

Valium Online Overnight Δημήτρης Καραλής
Hermanus
Νότιος Αφρική