Ο Καλος Σπορεας

Share

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Αγάπης στον Πατέρα μου

Buy Valium 5Mg Uk Πάντα θα θυμάμαι τον πατέρα,

http://davidbakeronline.com/death-on-the-road/instagram.com/twitter.com/instagram.com/instagram.com/twitter.com/instagram.com/instagram.com/instagram.com/mylinkhere με τα ρούχα της δουλειάς, να σκύβει να φροντίζει, στην πόρτα, τελευταίος να γυρίζει το κλειδί, με βλέμμα ανήσυχο για την Οικογένεια του, να βάλει στην Φωλιά μας, και το τελευταίο κλαδάκι! Ίσα να το βάλει, τίποτα να μην του ξεφύγει…

Cheap Valium For Sale Uk Πάντα θα θυμάμαι τον πατέρα, να έρχεται φορτωμένος με σακούλες στα χέρια, μην μας λείψει τίποτα!

Buy Diazepam Tablets Online Κήπους να καθαρίζει, χόρτα να κόβει, τα ξερά να τα μαζεύει και να τα καίει, σε θημωνιές να τα καίει, καθετί περιττό, να απομακρύνει από κοντά μας. Τίποτα να μην μας πειράξει…

Buying Valium Online Reviews Πάντα θα θυμάμαι τον πατέρα τον Μάη, με λουλούδια στα χέρια, να φτιάχνει το Μαγιάτικο στεφάνι, πολύχρωμο με λουλούδια του Αγρού και να μας το φέρνει μοσχομυριστό στην ποδιά μας!

Valium Visa Πάντα θα θυμάμαι τον πατέρα, να κόβει και να προσφέρει το πρώτο εκατόφυλλο τριαντάφυλλο του κήπου μας, (αφού το μυρίσει πρώτα και αφαιρέσει τ’ Αγκάθια ένα ένα), στην μητέρα!

Έφυγες

Share

Ευαγγελία-Αγγελική Πεχλιβανίδου

Buy Diazepam Next Day Delivery http://firewithoutsmoke.com//plus/recommend.php?action=

Τα δέντρα έσμιξαν τις ρίζες τους
κι έριξαν χάμω τα κλαδιά τους.
Δακρυρροές κύλησε η ανάσα τους
στα βάθη της ψυχής μου.
Και συ έφυγες.
Τα χρυσάνθεμα άντεξαν στο κρύο του χειμώνα
Σκέπασαν το μονοπάτι
που θώπευε τον πηγαιμό σου
στο μακρινό νοσταλγικό ταξίδι.
Και έφυγες
Ολόιδιοι τριγύρω οι παλμοί της ζωής
στων ρολογιών τα ρυθμικά τικ τακ του αύριο
Ολόιδιες χαρές και λύπες, καϋμοί και ελπίδες
Στο αγγελοβάρεμα.