Η στήλη αυτή περιέχει επιστολές που κατά καιρούς λάβαμε από άτομα που επισκέφτηκαν τις σελίδες μας, αλλά και από τους ίδιους τους συγγραφείς και καλλιτέχνες που συνεργάζονται μαζί μας.

"Περί Ψυχής"

Επιστολή 2 με τον Δρα Δ. Καραλή (Απρίλιος 2012) –

Αυτές τις μέρες χρειάστηκε να τα ξεσκονίσω και πάλι εκείνα που είχα διαβάσει στον “Φαίδωνα” του Πλάτωνος καθώς και του Επικούρου “Περί ψυχής”. Έμεινα εντελώς ικανοποιημένος με την ανάγνωση, εκτός από κάποιο βασικό σημείο στο “Φαίδωνα” που δεν συμφωνώ, όχι επειδή...Read More »


Ένα ευχαριστώ στη Διασπορική

Δε θα μπορούσε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο για τους λογοτέχνες της Παροικίας μας από την προώθηση των έργων τους μέσω της Διασπορικής, που καταβάλλει αυτήν την επίπονη προσπάθεια με τόσο ενδιαφέρον .

Είναι πολλή αξιόλογη και φιλότιμη η προσφορά της, ώστε να γίνεται γνωστή και να μείνει κάπου η δουλειά των...Read More »


Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Επιστολή στήριξης του Διαγωνισμού 2011 “Τα Δάση μας οι Ζωές μας” – του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρη

31 Ιανουαρίου 2011

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι με χαρά στηρίζουμε τον Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Διασπορικής Λογοτεχνικής Στοάς…

...Read More »

Parks Victoria

Επιστολή στήριξης του Διαγωνισμού 2011 της Διασπορικής Λογοτεχνικής Στοάς από τον μεγαλύτερο οργανισμό Δασών της Βικτώρια με το όνομα Parks Victoria

[gview file=”https://diasporic.org/wp-content/uploads/2011/03/parks_victoria_letter.pdf”]

 

...Read More »

Από τα Ηνωμένα Έθνη

[pdf https://diasporic.org/wp-content/uploads/2011/03/united_nations_letter.pdf 700 800]

...Read More »

Από Δημήτρη Ευστρατιάδη

Για την ιστοσελίδα σας

Έπρεπε κάποτε να δίνονταν η ευκαιρία στους λογοτέχνες μας να έχουν το δικό τους βήμα, ένα βήμα που θα τους βοηθήσει να προβληθούν κι έξω από τα στενά όρια της δικής μας παροικίας.

Κι είναι ακόμη πιο ελπιδοφόρο ότι το βήμα αυτό είναι της φροντίδας κάποιου που ποτέ...Read More »


Από την Έρμα Βασιλείου

Καλωσορίζω με τη σειρά μου το diasporic.net του συγγραφέα καλού φίλου και...Read More »2 thoughts on “Επιστολές”

 1. Καλή χρονιά στους ομογενείς στον αντίποδα του κόσμου.
  Η χειμωνιάτικη Θεσσαλονίκη σας στέλνει εγκάρδιους χαιρετισμούς για καλή χρονιά, δημιουργική, φωτεινή και ποιητική. Κυρίως ποιητική.

  Φιλικά
  Νίνα Φιλίππου Ρόδη
  Artenistas
  Θεσσαλονίκη.

  Σημ. Για τον Ιάκωβο.
  Θα μπορούσες να μου γράψεις την ταχυδρομική διεύθυνσή σου ώστε να σου στείλω ένα βιβλίο που είμαι βέβαιη πως θα σε ενδιαφέρει; (όχι την ηλεκτρονική διεύθυνση)
  Φιλικά, Νίνα.

  1. Κυρία Φιλίππου Ρόδη,
   Οι ευχές σας είναι καλοδεχούμενες για όλο τον Ελληνισμό της Διασποράς. Αντευχόμαστε κι εμείς για το 2016 με αγάπη για τον Ελληνισμό όπου γης και την αιώνια ευχή κάποτε να ενωθούμε για να σώσουμε ότι υπάρχει και δεν έχει καταστραφεί. Η διεύθυνση μας είναι πάντα αυτή – P.O. Box 2343, Caulfield Junction, Vic 3161, Australia. Μπορείτε να στείλετε ότι θέλετε.
   Με θερμούς χαιρετισμούς από τη μακρινή Αυστραλία όπου τα αεροπλάνα μόνον φτάνουν προερχόμενα από την πατρίδα και όχι αρκετά συχνά…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *